2777
2789
عنوان

رابطه در ۲ماهگی بارداری

518 بازدید | 11 پست

دوستان من باردارم ۹ هفتم هست .چند هفته پیش سونو دادم قلب تشکیل شده بود،لک بینی و درد ندارم

برای بار اول رابطه داشتم امروز ولی خب دلم درد نیومد و لک بینی هم پیش نیومد خیلی عادی بود بدنم. میخواستم بدونم ممکنه مشکل ساز باشه ؟ کلا رابطه تو بارداری داشتید شما ؟ میانگین چندبار در ماه؟

مشکلی نباشه دکترت بهت میگه ک میتونی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نباشه دکترت بهت میگه ک میتونی 

بهم گفت اگر درد حالت پریودی داری رابطتو کم کن بهش گفتم اصلا رابطه نداشتم اونموقع نداشتم خب، ولی نگفت ممنوعه همینجوری گفت کمترش کن 🤔

بهم گفت اگر درد حالت پریودی داری رابطتو کم کن بهش گفتم اصلا رابطه نداشتم اونموقع نداشتم خب، ولی نگفت ...

سعی کن نسبت ب قبل خیلی کمتر کنی رابطتو اگ درد داشتی سریع برو دکتر بهش بگو 

ولی خب سه ماه اول رو میگن مراعات کنین

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یعنی بعد از ۳ ماهگی موردی نداره؟

اگ دکترت منع نکنه نه

چون سه ماهه اول حساسه برا اون میگم احتیاط

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍