2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین بپرسین پزشکی میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 77 پست
اره من خودم این مسیر رو سه بار رفتم و بیشترین تجربه رو دارم پس به حرفم اعتماد داشته باش  خودم ...

سلام‌من یازدهمم رشتم‌تجربی

بنظرت این برنامم خوبه واسه آذر ماه؟

شیمی دهم فصل یک و دو

زیست یازدهم فصل ۱و۲و۳و۴

فیزیک یازدهم فصل ۱

زمین شناسی درس ۱و۲و۳

فارسی درس ۱تا۹

دینی درس ۱تا۴

انسان و محیط درس ۱تا۳

عربی درس ۱و۲

تاریخ معاصر درس ۱تا۸

یعنی در واقع سال دوم کنکورتونه دیگه؟؟ از چی ترسیدین. دقیقا؟ خیلی به مشاورای حاشیه ای توجه نکن اکثر ...

منظورم اینه امسال سال اولیه که پشت کنکورم پارسال دوازدهمی بودم

ازینکه هیچکدوم شبیه حرفاشون نبودن صرفا پول مهم بود واسشون و میخواستن از سرخودشون باز کنن .

آزمون نمیگرفتن و فقط گزارش کارو می‌دیدن میگفتن آفرین خوبه عالیه.

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی 

چجوری برنامه بریزیم که بتونیم بهش عمل کنیم

چجوری صبحا زود بلند شیم من نمیتونم هم اینکه انگار بدن دردو کوفتگی دارم هم انگار خیلی خستم حتی اگه شب قبلش هفت هشت بخوابم

سلام عزیزم خوبی  چجوری برنامه بریزیم که بتونیم بهش عمل کنیم  چجوری صبحا زود بلند شیم من ...

وای منم دقیقا همینم 

انگاری ماشین از روم رد  شده نمی دونم چیکار کنمشما دکتری چیزی نرفتی مشکل رو پیدا کنی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من دهمم الان وقتمو بیشتر بزارم برا تست و کنکور یا امتحان نهایی؟ 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
وای منم دقیقا همینم  انگاری ماشین از روم رد  شده نمی دونم چیکار کنمشما دکتری چیزی نرفتی م ...

من دکتر رفتم بهم قرص داد ولی اثر نکرد

اخه من افسردگی هم دارم ولی پیگیری نکردم

میگن کسلی و بدن درد از کم خونی هم هست به نظرم قرص اهن حتما بخورین

بنظرت بایه بچه کوچیک و فقط ترمیم معدل سال دوازدهم میتونم رشته های پیراپزشکی رو قبول بشم؟ سهمیه دارم منطقه ۳

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من دهمم الان وقتمو بیشتر بزارم برا تست و کنکور یا امتحان نهایی؟ 

از اون جایی ک نهایی خیلی مهمه باید یهتناسبی بین هرودتاشون رعایت کنید هر دو رو همزمان پیش ببرید 

و لازمه هرودش یادگیری مفهومی مطالبه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
بنظرت بایه بچه کوچیک و فقط ترمیم معدل سال دوازدهم میتونم رشته های پیراپزشکی رو قبول بشم؟ سهمیه دارم ...

تو کلاس ما انقد سرنوشتای متفاوت و عجیب تر هست ک شرایط شما در برابرش خیلی اسونه عزیزم با سن بالاتر تعداد بچها بیشتر حتی کسایی ک سر کار بودن 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
چند تا از کارایی که اگه برگردین به عقب انجام نمیدین چون جلوی پشیرفتتون گرفته بوده بگین

استفاده کمتر از موبایل و دوری از حواشی 

توجه نکردن به کم شدن نمرات و تلاش مستمر تر  

چجوری میتونم مدیریتش کنم؟

با یه برنامه ریزی اصولی و نه بیشتر از حد نرمال ک نامامیدتون کنه نه هک استوپ کامل ک از مسیر خارجتون کنه

تو کلاس ما انقد سرنوشتای متفاوت و عجیب تر هست ک شرایط شما در برابرش خیلی اسونه عزیزم با سن بالاتر تع ...

اخه معدلمم کمه ۱۴هس سنمم۲۷.میخام خرداد نهایی هارو  امتحان بدم ترمیم معدل کنم .بنظرت تو کنکور اردیبهشت هم شرکت کنم یا بزارم بعد ترمیم معدل فقط تیر

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
به نظرتون کتاب های انسانی رو تو چند ماه میشه جمع کرد؟ مثلا کسیکه از الان تا اردیبهشت 15 ساعت بخونه م ...

متاسفانه تو رشته انسانی نکی تونم نظری بدم