2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین بپرسین پزشکی میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 77 پست
اها یعنی تهران نیستی

نه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یعنی تهران نیستی

اره میتونی جمعش کنی کلی اگر قبلا هیچی نخوندم نکی تونم بگم صددرصد میتونی ولی کیشه جمعش کرد

قسمتایی رو ک متوجه مکیشی از درسنامه بخون بقیه ش از روکتاب تا خیلی وقتت گرفته نشه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
شما مشاوره می دی؟؟

اره عزیزم

اره میتونی جمعش کنی کلی اگر قبلا هیچی نخوندم نکی تونم بگم صددرصد میتونی ولی کیشه جمعش کرد قسمتایی ر ...

مرسی فداتشم

یه سایت خوب ویدیو اموزشی میشناسی؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

مرسی فداتشم یه سایت خوب ویدیو اموزشی میشناسی؟

من خودم از تلگرام میدیدم اساتید تام لند مخصوصا استاد بابایی 

سایتی ک مورد تایید خودم باشه نمی دونم ک بهت پیشنهاد بدم

سلام خوبین؟

من از تابستون شروع کردم کمو بیش خوندم روزایی صدمو گذاشتم. روزاییم ..

الان چند روزه حس درس خوندن ندارم عصبیم بی حوصلم میدونم دارم خراب میکنم ولی باز نمیرم سمت درس چیکار کنم چجوری با این حس کنار بیام؟ روزی ۱۲ ساعت ۴۵ دقیقه خوندم یه روزایی یه روزاییم اصن نخوندم.

بعد شما مشاوره میدین چجوریه؟ چه شرایطی داره؟ با چه هزینه ای؟ و اینکه من پشت کنکوریم امسال سال اولمه و مشاورا حسابی چشممو ترسوندن!

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

سلام خوبین؟ من از تابستون شروع کردم کمو بیش خوندم روزایی صدمو گذاشتم. روزاییم .. الان چند روزه حس ...

عزیزم سخته بخوام همه این مطالبو تایپ کنم ک بهترین منظورو بهت برسونم اما بطور کلی تو این تایم اذر و دی بیشترین ریزش داوطلب رو داریم مخصوصا تو رنج بچهایی ک از تابستون شرچع کردن چون خسته شدن اینو هح توی خودم همه اطرافیانم هم امار داوطلبا دیدم پس بدون این حست طبیعیه و نباید فکر کنی فقط تو اینطوری هستی اما چیزی ک تو رو با بقیه متمایز میکنه کدیریت این حس هست

سلام خوبین؟ من از تابستون شروع کردم کمو بیش خوندم روزایی صدمو گذاشتم. روزاییم .. الان چند روزه حس ...

بله من مشاوره میدم برنامه هفتگی پشتیبانی هر روزه ،هفته ای یک جلسه مشاوره تلفنی و روش درس خوندن و تحلیل ازمون ازمون هفتگی ازدرس های اون هفته و ماهانه یک ازمون جامع 

ماهی ۳۰۰هزارتومن هزشب گزارش کار باید ارسال کنین و محدودیت استفاده از گوشی رو داریم  و .. بقیه موارد 

یعنی در واقع سال دوم کنکورتونه دیگه؟؟

از چی ترسیدین. دقیقا؟

خیلی به مشاورای حاشیه ای توجه نکن اکثرا دمبال جذب فالوورن

ما ک راحت شدیم شکر خدا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیزم سخته بخوام همه این مطالبو تایپ کنم ک بهترین منظورو بهت برسونم اما بطور کلی تو این تایم اذر و د ...

چجوری میتونم مدیریتش کنم؟

یعنی در واقع سال دوم کنکورتونه دیگه؟؟ از چی ترسیدین. دقیقا؟ خیلی به مشاورای حاشیه ای توجه نکن اکثر ...

عزیزم ی سوال با خوندن دوازدهم فقط و ترمیم معدل کردن میشه رشته ها پیرا رو اورد؟

بله من مشاوره میدم برنامه هفتگی پشتیبانی هر روزه ،هفته ای یک جلسه مشاوره تلفنی و روش درس خوندن و تحل ...

بعد شما آزمونم میگیرین؟ آزمون خیلی مهمه واسم اینکه از چیزایی که خوندم مطمئن بشم یجور وسواس گرفتم سراین موضوع