panadol مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 3367 عنوان کنکوری ها بیاین بپرسین پزشکی میخونم 1121 بازدید | 77 پست کنکوری های عزیز امروز یکم تایم ازاد داشتم گفتم اگر سوالی دارین ک بتونم کمکتون کنم خوشحال میشم سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼 1402/09/09 | 11:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15948 رتبه ات چند بود ؟ چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15948 دانشگاه دولتی هستی ؟ میتونی جواب تاپیک اخرم و بدی عزیزم چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
panadol مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 3367 دیر نیست از الان برای خوندن بنظرت؟ اگر درست و اصولی و با تلاش زیاد پیش برین تایم کافی هست اگر بگین نمیشه میتونم بگم قطعا بهانه س سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
زهیرا_بانو عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 2818 اگه یه نفر پایه اش ضعیف باشه و بخواد از بهمن بخونه پزشکی تیر قبول میشه دهان هرکس ویترین شعور اوست
panadol مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 3367 دانشگاه دولتی هستی ؟ میتونی جواب تاپیک اخرم و بدی عزیزم اره عزیزم دولتیم سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15948 دیر نیست از الان برای خوندن بنظرت؟ یه چیز بگم ؟من کنکوری نیستماما هیچ موقع برای درس خوندن دیر نیستمنتها باید چند برابر تلاش کنی چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
panadol مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 3367 اگه یه نفر پایه اش ضعیف باشه و بخواد از بهمن بخونه پزشکی تیر قبول میشه چرا از بهمن از الان نه؟ سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
panadol مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 3367 رتبه ات چند بود ؟ ۱۴۰۰منطقه۳ سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
زهیرا_بانو عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 2818 چرا از بهمن از الان نه؟ چون دی می خواد دیپلم بگیره دهان هرکس ویترین شعور اوست
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15948 ۱۴۰۰منطقه۳ میشه بپرسم کدوم دانشگاهی؟ چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
panadol مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 3367 واقعا به اعتقادت از الان بخونیم میشه واقعی؟ اره من خودم این مسیر رو سه بار رفتم و بیشترین تجربه رو دارم پس به حرفم اعتماد داشته باش خودم الان چندتا کنکوری دارم ک تازه شروع کردن به خوندن و فوق العاده امیدوارن سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
panadol مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 3367 میشه بپرسم کدوم دانشگاهی؟ چون نمی خوام شناخته بشم نمی تونم ولی جنوب کشور سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼