2777
2789
عنوان

پنهان کردن بارداری!!!!!!

912 بازدید | 41 پست

چرا بعضیا پنج ماهشون میشه یا چهارماهشون میشه بعد میگن حامله ایم؟؟؟؟ 

چرا علتش چیه خیلی دوس دارم بدونم نمیگم اشتباهه یا درست فقط پیش خودشون چی فک میکنن ک میزارن توپنج شیش ماهگی ب دیگران میگن بارداریم مثلا: دخترداییم همیشه میدیدیم الان گفته باردارم و پنج ماهمه بچم دختره مثلااااا

زن داییم تازه عروسی کرده و بارداره ب هیچکس نمیگه بعد چندماه گفت س ماهمه 

جاری دوستم هفت ماهشه تازه ب جاریم گفته باردارم 

بعد من باردارم یماهمه کل فامیل میدونن ی حس بدی بم دست داده حس میکنم اشتباهه ک گفتم اما خب چرا نگم میگم برام زیاد اهمیت نداره قایم کردنش دختر عمم ک رفیق جون جونیم بود یهو بم گفت باردارم چهارماهمه تعجب کردم 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

مثلا الان خالم بهم زنگ زد گفت چخبر اینا گفتم هیچی سلامتی گفت نمیای استان خودمون(شوهرکردم یه استان دیگ) گفتم والله درگیرم گفت درگیر چی؟؟؟؟ گفتم بارداری خندید گفت مبارکه گفتمش فعلا یماهمه بد ک قطع کردم گفتم بعضیا چه مخفی میکنن و من جار میزنم کارم ک اشتباه نیست؟ چ عیب داره خب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من گفتن نگو چون ممکنه نمونه کسی نفهمه بارداری ناموفق داشتی ولی من از همون روز اول که فهمیدم به همه گفتم🤣

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
خب اکثرا میخوان متوجه بشن که بچه سالمه بعد اعلام کنن که بنظر منم درستش همینه  چون چند ماه اول ...

چمیدونم خیلی اشتباه کردم من؟؟؟ ناراحتم

به من گفتن نگو چون ممکنه نمونه کسی نفهمه بارداری ناموفق داشتی ولی من از همون روز اول که فهمیدم به هم ...

منم به همه گفتم به همههههه خب خوشحالم بزار بدونن یا همش میگن چرا نمیای شهرمون سر بزنی خب راه دوره من همیشه ماهی یبار میرفتم هی میگن دوماهه نمیای چرا

منم از اول گفتم

بنظر من عیبی نداره خب تو فامیلا ما کسی خاستگارم داره نمیگن ب کسی تاعقد کنن😐😐😐😐😐

چمیدونم خیلی اشتباه کردم من؟؟؟ ناراحتم

نه عشقم ایشالله که بچت سالم و صالح باشه 

قدمش پر از خیر و برکت باشه 

اونا خواستن مطمئن سلامتیش بشن بعد بگن 

چون اگر خدایی نکرده زبونم لال همون اول بگن و بعد برای بچه اتفاقی بیوفته هزار جور حرف میگن که آدمو داغون میکنه 

حداقل تا وقتی که قلب بچه زد نباید بگی 

منم زایمان و بارداری نا موفق داشتم مردم خیلی زخم زبون زدن اینبار به زنداداشم گفتم فقط اونم گفتم تو اسباب کشی میاد کمکم خدذ خیر از کار خودشو و برادرم برداره همه جارو با خبر کرده بقران از شدت عصبانیت میلرزیدم

منم زایمان و بارداری نا موفق داشتم مردم خیلی زخم زبون زدن اینبار به زنداداشم گفتم فقط اونم گفتم تو اسباب کشی میاد کمکم خدذ خیر از کار خودشو و برادرم برداره همه جارو با خبر کرده بقران از شدت عصبانیت میلرزیدم

منم دوس نداشتم تا سه ماه کسی بفهمه اینقد که دور از جون شما  و همه از ایست قلب و سقط تو هفته های پایین اینجا خونده بودم خودمم با ای وی اف باردار بودم و لک بینی داشتم اما مامانم چون خیلی ذوق داشت به همه گفت این منو خیلی تحت فشار گذاشت غصه و نگرانی خودم یطرف اینکه بقیه هی سوال میکردن و تبریک میگفتن یطرف فشار روانی سنگینی برام بود

منم به همه گفتم به همههههه خب خوشحالم بزار بدونن یا همش میگن چرا نمیای شهرمون سر بزنی خب راه دوره من ...

اشکال نداره، ذوق داری گفتی ایشالا که همه چیز عالی پیش میره

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
ميترسن چشم بخورن . ببين اوضاع چقدر بد شده كه حتي به كسي كه باردار ميشه هم حسادت ميكنن . چون ناباروري ...

من یه دونه واکسن کرونا نزدم😐