2777
2789
عنوان

پنهان کردن بارداری!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 41 پست
مثلا الان خالم بهم زنگ زد گفت چخبر اینا گفتم هیچی سلامتی گفت نمیای استان خودمون(شوهرکردم یه استان دی ...

منم هیچی رو به هیچکس نمیگم اینجوری اعصابم راحت تره و درباره ی بارداری بهتره اول از سلامت جنین مطمئن شد بعد به بقیه گفت . درستشم همینه . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما متفاوتن. من خودم شاغل بودم و مادرم استرسی. گفتم هرروز میخاد توصیه و نگرانی داشته باشه تو دوران اوج کرونا... دیگه به هیشکی نگفتیم تا ۲۳ هفتگی که دیگه شکم دار میشدم

منم دوس نداشتم تا سه ماه کسی بفهمه اینقد که دور از جون شما  و همه از ایست قلب و سقط تو هفته های ...

خب بچت خداروشکر سالمه دیگه؟؟؟ 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

من دوتا بارداریمو ماه چهارم بعد ان تی و ازمایش گفتم چون قبلش خطر سقط هست و هزارتا دلیل دیگه 

من خودم دوست داشتم از سلامتشون مطمئن شم بعد خبر بدم و از نظر خودم بهترین کار بود 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

دلیلی نمی‌بینم بگم ی مسئله عادیه قرار نیست همه جا جار بزنم که بعدشم فک و فامیل و خیلی نمی‌بینم زنگ بزنم بگم حاملم ؟؛ک چی بشه 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بنظر من عیبی نداره خب تو فامیلا ما کسی خاستگارم داره نمیگن ب کسی تاعقد کنن😐😐😐😐😐

ممم درک نمیکنم

یه بنده خدایی کلا بارداری هاش با ویاره بده 

خیلی میدیدیمش

اونم میخواست پنهان کنه

اما با اون ویارش همه فهمیدن

یه بار بمن گفت نمیخواستم کسی بفهمه 

اما همه فهمیدن

گفتم خب چرا پنهان میکنی که چی بشه😑😑😑

بنظر من عیبی نداره خب تو فامیلا ما کسی خاستگارم داره نمیگن ب کسی تاعقد کنن😐😐😐😐😐

خب عزیزم درستش همینه اگه بهم بخوره اسم رو آدم میمونه یا یه عده هزار جور حرف در میارن ما هم نمیگیم،یا گاهی دشمنی میکنن بهم میزنن یا چشم میخوره مشکل پیش میاد، من خودم تا 3ماهگی نگفتم چون دکتر گفته بود شاید نمونه، 

آدم نباید لق دهن باشه....یکم باید تحمل کنه...۳ ماه اول احتمال سقط و مشکل زیاده...بعد از ماه ۴ به همه ...

خب من خودمو برای اینچیزا اماده نمیکنم اصلا حتی فکرم نمیکنم همچین اتفاقی بیوفته از الان دارم ب درد زایمان و خرید لباس برای بچه فکر میکنم اصلافکر منفی توسرم نیست خب ب این دید نگاه نکردم 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤