2777
2789

یکی دوبار از دوستای تازه عروسم شنیده بودم اونا که تازه رفتن سر خونه زندگیشون توهم هس یا واقعا جن و مزاحمت واقعی از سمتشون چیزهای عجیب غریب میبینن و تجربه کردن شما چیزی دیدید یا حس کردید؟!

اوناییکه میترسن نیان لطفا

اول دختر داییمو میگم میگفت همینکه شوهر صبح پاشد رفت صدای در شنیدم فکر کردم برگشت اومد سرشو گذاشت رو شکمم و دراز کشید میگفت نگاش کردم اونم سرشو بالا اورد میگه کاملا شبیه شوهرم بود ولی گوشاش دراز و صورت سیاه!یعنی قشنگ اینو شنیدم یکی دوروز هنگ بودم

خودمم یکی دوهفته بود اومده بودیم خونه خودمون همسرم رفت سرکار چند دقیقه نگذشته بود حس کردم یکی اومد دراز کشید کنارم قشنگ صدای نفس هاش و حرکاتش رو حس میکردم فرو رفتن بالشت کناری حرکت رو تشک!جالب اینجاس هعی با خودم میگفتم این همسرم نیس میخاد خودشو جا بزنه بزور بسم اله گفتم دیگه تکرار نشد

به مامانم تعریف کردم گفت میشه واس تازه عروسا نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تابلو ایت الکرسی یا چهار قل و قران تو اتاقتون بزار

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا فقط برای تازه عروس ها؟! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ععععع چه وحشتناک ، من برا تازه عروسا رو نشنیدم ولی برای زنای باردار و تازه زایمان کرده رو زیاد شنیدم در حالت کلی هم خودم دیدم یه چند باری 

درخاست مطلقا ممنوع 

اره دو سه شب بود ازدواج کرده بود یهو از خواب پریدم دیدم توی تاریکی یکی روم می‌خواد دراز بکشه سیاه بود یه لحظه فک کردم شوهرمه بعد جیغ کشیدم شوهرم از خواب پرید خیلی ترسیده بودم انگار میخواست باهام رابطه برقرار کنه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چه ربطی به تازه عروس بودن داره؟! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برا منم پیش اومد همسرم کنارم خواب  بود نصف شب بود

ولی یکی مثل همسرم با همون لباس و قیافه روبه روم واستاده بود نگام میکرد یهو برگشتم پشت سرم دیدم شوهرم که اینجا خوابه رو به رومو دوباره نگاه کردم کسی نبود😐

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت.‌‌..

منم سال اول ازدواج تا چشمامو باز میکردم میدیدم یکی جلومه، جیغ میکشیدم محو میشد،صبحها بانگاه اون از خاب میپریدم و جیغ میزدم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی