2777
2789
عنوان

تازه عروسا یچیزی شنیدم و تجربه کردم بیایید ببینیم درسته+جن و توهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دو سه شب بود ازدواج کرده بود یهو از خواب پریدم دیدم توی تاریکی یکی روم می‌خواد دراز بکشه سیاه بو ...

چرا اینجور میشه؟ میان سمت تازه عروسا؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نمیدونم سر تازه عروسا این قضایا میاد

چرا اینجوری میشه؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نمیدونم سر تازه عروسا این قضایا میاد

یعنی سر بقیه مردم نمیاد؟

سر تازه دامادها نمیاد؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره ال فکر کنم یه جنه که میره سراغ زنای تازه زایمان کرده 🤣

از قدیم میگفتن چاقو و نون و قران بذارن کنار زن تازه زایمان کرده

یه همچین چیزهاییکه 

ولی اینکه میگم هم تازگیا شنیدم و از تجربیات اطرافیانم شنیدم خودمم تجربه کردم میخام ببینم کسی ام بوده 

که میبینم شامل همه نشده ولی هس

چی شنیدید شما؟!

دوستم میگ شب عروسیم یکی شبیه شوهرم اومد گردنمو بوسید و گردنبندشو باز کرد 

صب دیده نیسته گردنبدش ب شوهرش گفته چیکار کردیش

گفته من نبودم اصن 

بعد چن شب اومده بود گردنبنشو گذاشته بود

.. Army.. 💜.. ماهلین هسدم..💜..