2777
2789
عنوان

تازه عروسا یچیزی شنیدم و تجربه کردم بیایید ببینیم درسته+جن و توهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 74 پست
از قدیم میگفتن چاقو و نون و قران بذارن کنار زن تازه زایمان کرده یه همچین چیزهاییکه  ولی اینکه ...

منم زیاد میبینم ولی اذیتم نمیکنن پیش مامانم که میگم رنگ و روش میپره هی غر میزنه بیا پیش خودمون بخاب ،ولی بعضی وقتا تو خاب واقن اذیت میشم در حد مرگ ولی بیدار میشم هیچ نمیترسم ، ی سریم نون و نمک و سنجاق گذاشته بود بالا سرم پرت کردم رفت 

درخاست مطلقا ممنوع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم میگ شب عروسیم یکی شبیه شوهرم اومد گردنمو بوسید و گردنبندشو باز کرد  صب دیده نیسته گردنبد ...

دقیقا تو شکل و شمایل همسر ادم بهت نزدیک میشن

اصلا چرا سمت بعضیا میرن سمت بعضیا نه

یا خدا آیه الکرسی زیاد بخون نمیدونم چرا سوزنشون گیر میکنه رو این موارد

سوره میخونم تو بیداری اذیت نمیشم تو خاب اذیت میشم چ فرقی داره ، ولی شبا موقع خاب چهار قل رو بخون فوت کن تو یقه ات واقن جوابه ، دیگ تا صب راحتی

درخاست مطلقا ممنوع 
منم زیاد میبینم ولی اذیتم نمیکنن پیش مامانم که میگم رنگ و روش میپره هی غر میزنه بیا پیش خودمون بخاب ...

چرا فقط تو خواب؟ 

و اینکه اون لحظه دادی فریادی کمکی چیزی

شاید بقیه هم بیدار بشن ببیننش

دقیقا تو شکل و شمایل همسر ادم بهت نزدیک میشن اصلا چرا سمت بعضیا میرن سمت بعضیا نه

جالب اینجاست چرا فقط تو خواب؟ 

اگه قصد اذیت کردن داشته باشن میتونن تو روز روشن و بیداری هم اذیت کنن.

فکر میکنم به جن و این چیزا ربطی نداشته باشه

اینکه اون کار بر گفت گردنبد دوستش رو باز کرده بعد ۲،۳شب اورده خب از کجا معلوم واقعا اتفاق افتاده. 

انقدر آدم داستانهای ساخته شده ذهن افراد رو شنیده درحالی که واقعی نبوده علی الخصوص تو سن بچگی و نوجوانی.

یکی تو همین سایت میگفت ۴تاجن مدتهاست هرشب بهش تجاوز میکنن و فقط هم پوزیشن داگ استایل دوست دارن 😑😐🤦🏻‍♀️

میگفت میگن اگه داگی....  نباشه خانوادت رو میکشیم

منم مجبورم قبول کنم و منو تا صبح ج ل و  ع ق ب میکنن

یه شب ۶تا شدن تا صبح... باردارم کردن دو تا ج ن تو شکمم تکون میخورد رفتیم با پدر و مادرم سقطشون کردم 🤦🏻‍♀️

کلی قسم و آیه هم آورد 😐😑

چرا فقط تو خواب؟  و اینکه اون لحظه دادی فریادی کمکی چیزی شاید بقیه هم بیدار بشن ببیننش

خب تو خاب اذیت میکنه ولی تو بیداری کاری نمیکنه بدشم نمیترسم پیش ننم هم گفتم هی نگران شد دیگه نگفتم

درخاست مطلقا ممنوع