2777
2789
میفهمم بچه واقعا حقش نیست توی خونه براش فضای جنگو دعوا درست بشه عصبی میشه ولی درکل بیخیال بودنم سخته ...

چاره ایی نیس گاهی هنوزم وقتی بهم فشار میاد عصبی میشم و گریه میکنم ولی من از همه چی افتادم حتی نیاز جنسیم به طور کامل از بین رفت اونقدر که فشار روحی تحمل کردم تو یه سری مسائل 

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

مادرشوهرمنم به دخترشو دامادش میرسه فقط دخالتو بدوبیراه برای ما چیزای خوبو پول و کادو عروسی برای اونا

باید دلمون رو بزرگ کنیم

شوهرم اصلا این چیزا براش مهم نیست راحته راحت

من و شمام باید بیخیال شیم وگرنه پیر میشیم

قطعا خوبی هایی هم دارن

باید بدی ها رو به خوبی ها ببخشیم بخاطر آرامش خودمون

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۸ سال سه ساله ازدواج کردیم ولی زود بچه دار شدیم ببین من از هر مشاوری هم می پرسم میگه سکوت کن،ب ...

پس به سن و سال نیست واقعا مشکل از بعضی مادرشوهر هاس که فک میکنن عروس دشمنشونه منم خیلی دلم میشکنه از خوبیایی که بهش میکنم خدا خیرش بده شوهرمو پس

چاره ایی نیس گاهی هنوزم وقتی بهم فشار میاد عصبی میشم و گریه میکنم ولی من از همه چی افتادم حتی نیاز ج ...

ادم وقتی همسرش درکش نکنه نیاز جنسی که دیگه بهش نمیشع فکرم کرد بلانسبت حیوون که نیستیم فقط فکرمون اون باشه بلاخره مام خاسته هایی داریم از طرف مقابل مثل درک کردن صحبت کردن حمایت کردن و خیلی چیزای دیگه

من دارم پفک میقولم بفرما

منم میخواااممممم

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

دوستدختره داداشمه، از داداشم هشتسال کوچیکتره، داداشمم از همه ما چن سالی کوچیکتره دیگه فک کن جای بچه ...

فلفل نبین چه ریزه بذار بیاد میشه ولوله

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
پس به سن و سال نیست واقعا مشکل از بعضی مادرشوهر هاس که فک میکنن عروس دشمنشونه منم خیلی دلم میشکنه از ...

خیلی قدر شوهرت رو بدون،منم واقعا از این بابت خداروشاکرم شوهرم همیشه جانب انصاف رو رعایت می کنه 

مادرشوهرا از این حرف و حدیث ها دارن فقط کم و زیاد داره

من سعی می کنم خوبی ها و لطفاش رو مرور کنم که ناراحتیام تبدیل به کینه نشه،اینم بگم من خیلی احساسی و دلنازکم شما رو نمی دونم!ولی این هم تاثیر داره که آدم زود به دل بگیره،باید یکم دلدار شد 

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
اره بخدا،منم بارداربودم حساس شده بودم همش گریه میکردم،البته سنش خیلی کم بود بنده خدا پارسال جداشد

اون موقع تو باردار بودیو ورم داشتی فکر کرده تحفه است 

بعد زایمانت دیده تو چه لعبتی هستی جدا شده کم آورده 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
خیلی قدر شوهرت رو بدون،منم واقعا از این بابت خداروشاکرم شوهرم همیشه جانب انصاف رو رعایت می کنه  ...

منم دل نازکم ولی خب خوبی باید دوطرفه باشه باید مادرشوهر هم خوبی منه عروسو ببینه اگه بدی دارم چشم برنده روش حداقل یکبار گذشت کنه تا دلم اروم بگیره ولی خداشاهده تاحالا بی احترامی نکردم تاحالا فرق نزاشتم با مادرخودم و حتی بیشتر از وظیفم براش کار انجام دادم بیشتر از دخترش منم خودم برای خودم توی تنهایی گریه میکنم بعضی وقتا پیش شوهرم احساس میکنم نابود شدم 

اون موقع تو باردار بودیو ورم داشتی فکر کرده تحفه است  بعد زایمانت دیده تو چه لعبتی هستی جدا شد ...

خدایی ازاین زاویه بهش نگاه نکرده بودم هیچوقت،چقدرحس خوب میدی به آدم مهربون

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍