2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چرا؟😣مشکل من تبعیض و فرق گذاشتنه بین من و جاریم،بین دخترمن و دختر پسر دیگه اش همین امشب میگفت ...

چند سالتونه 

چند ساله ازدواج کردی 

ببخشید میپرسم قصدم فضولی نیست ولی من ۱۸ سالمه بعد به هرکی مشکلمو میگم میگن که چون بچه ای میگم چه ربطی داره خب طرف زور میگه من بچه ام 

آخه چرا؟😣مشکل من تبعیض و فرق گذاشتنه بین من و جاریم،بین دخترمن و دختر پسر دیگه اش همین امشب میگفت ...

مادرشوهرمنم به دخترشو دامادش میرسه فقط دخالتو بدوبیراه برای ما چیزای خوبو پول و کادو عروسی برای اونا

خب فرق میکنه من درکت میکنم وقتی ادم کسی پشتش نباشه باید خودش کمک خودش باشه ولی من اگه یه روزی شوهرم ...

نه عزیزم واقعن اسمش زندگی نیست ولی من بچه دارم و کلن خانواده ی چندان حامی هم نداشتم در کل که دلمو بهشون خوش کنم ... من چندین سال به بن بست رسیده بودم و حالم خیلی بد بود تا اینکه بیخیال شدم یکم 

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

بله ساعت ودوز مشخص داره همونم نمی‌داد پدرش می‌آمد یادآوری میکر حتی تو مهمونی ها بعد متوجه شدیم الآنم ...

صدرصد چون باید سر وقت داده بشه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عروس ما دوتا بچه داره خونشون کنار خونمون هست اون من با مامانم رفتم بیرون اون خونه بود بعد بچهاش همه بالش رو برده بودن داخل حیاط بعد اومدیم بهش گفتم که چرا هیچی نگفتی بهش برخوردناراحت شدکلا خونه رو منفجر کرده بودن 

شد شد نشد مگم  خدایا تحمل سختیا با من👧 اخرش باتو 🪻⚘🍁
نه عزیزم واقعن اسمش زندگی نیست ولی من بچه دارم و کلن خانواده ی چندان حامی هم نداشتم در کل که دلمو به ...

میفهمم بچه واقعا حقش نیست توی خونه براش فضای جنگو دعوا درست بشه عصبی میشه ولی درکل بیخیال بودنم سخته خیلی من خودم پنج دقیقه ام نمیتونم بیخیال شم

چند سالتونه  چند ساله ازدواج کردی  ببخشید میپرسم قصدم فضولی نیست ولی من ۱۸ سالمه بعد به ...

من ۲۸ سال

سه ساله ازدواج کردیم ولی زود بچه دار شدیم

ببین من از هر مشاوری هم می پرسم میگه سکوت کن،بخاطر زندگیت و همسرت گذشت کن

و با اخلاقی که مادرشوهرم داره هم به تجربه دیدم که سکوت بهتر واسش جواب میده

اگه بحث کنم بدتر میشه اما خودم حرص میخورم و ناراحت میشم،باید سعی کنم بی تفاوت باشم که سخته 

شما هم اول مادرشوهرت رو بشناس،گاهی با سکوتت خودشون شرمنده میشن،گاهی با سکوت بدتر میشه

اما همینکه شوهرت پشتته عالیه

ولی هیچوقت بی گدار به آب نزن،حتما از مشاور کمک بگیر،حتی شده تلفنی،واسه من که خیلی کمک کننده بود

الان هرچی بگه سکوت و لبخند

فقط دلم میشکنه،اینو باید درستش کنم

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
عروس ما دوتا بچه داره خونشون کنار خونمون هست اون من با مامانم رفتم بیرون اون خونه بود بعد بچهاش همه ...

براش مهم نیست واقعا خونه خودش با مامانش چیزی به بچه‌ها ش نمیگه یه جور هم تلافی کردن براشماست تازه دست پیش هم میگیره انگار مترسک بوده