2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز خواهر شوهر نشدم اما جاریم که تازه اومده بود همش پذوفایل میذاشت خوشحالی یعنی خوشگلتر از جاریت ...

دروغ میگییی🙄

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

راس میگی؟چه زشت و سمی😳

اره بخدا،منم بارداربودم حساس شده بودم همش گریه میکردم،البته سنش خیلی کم بود بنده خدا پارسال جداشد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اره بخدا،منم بارداربودم حساس شده بودم همش گریه میکردم،البته سنش خیلی کم بود بنده خدا پارسال جداشد

آخی خوشبخت شه هرجا که هست

ولی خیلی کارش ناراحت کننده بود،بگردم چقدر حرص خوردی

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
اها خوشبخت بشی گلم ولی بی انصافی نکنید من خودمم عروسم هرکاری میکنم مادرشوهرم باهام مشکل داره

مرسی عزیزم همچنین🌸آره واقعا بعضی از عروسا فرشتن ولی خب حیف بعضی وقتا اونا خانواده همسر قدرشونو نمیدونه ‌دیدم توی فامیلمون عروس های خوب ولی عروس های بد و اذیت کار هم دیدم 

دوتا عروس داریم🫤🤣

اولی خیلی رومخه خودشو قاطی همه ی ماجرا میکنه من نامزد ک بودم قرار شد یه عروسی توپ بگیرم با خصوصی تو تالار و.. بعد خودشو قاطی ماجرا کرد (وقتی با مامانو بابام حرف میزدم) اومد گفت: مگه بابات اونقدر پولداره ک میخای تو تالار بگیری😐 بعدشم من نگرفتم توعم نباید بگیری🤦🏻‍♀️

برگشتم بهش گفتم بابای تو پولدار نبوده الان مقصر ما هستیم ؟ 😑😂 (درکل بخام بگم خیلی رو مخه تو همه جریانا هست ک بهش مربوط میشه)

عروس دومیم بهتره خیلیی

مثلن جاهایی ک نباید نظر بده نمیده 

از عروس دومیم تا الن هیچی ندیدم ک بخام ناراحت بشم باهاش دعوا کنم 😀