2777
2789

آخ جون 

یکی تخمه ها رو رد کنه اینور

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز خواهر شوهر نشدم اما جاریم که تازه اومده بود همش پذوفایل میذاشت خوشحالی یعنی خوشگلتر از جاریت باشی😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اوه از کدوم بگم حتی جاریشم صداش درومده بود🤣 تولدش پول کادو گرفته بود ۱۰ هزاری ها و تراولارو چیده بود رو زمین عکس گذاشته بود پروف

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

من هنوز خواهر شوهر نشدم اما جاریم که تازه اومده بود همش پذوفایل میذاشت خوشحالی یعنی خوشگلتر از جاریت ...

ناموسن ؟ این دیگ خوده اسیده

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

من هنوز خواهر شوهر نشدم اما جاریم که تازه اومده بود همش پذوفایل میذاشت خوشحالی یعنی خوشگلتر از جاریت ...

😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم