2777
2789

تروخدا مسخرم نکنید ☹️☹️ چند روز خونه رو داده بودیم دست کارگز برای تعمیرات دیگ الان قبل تمیز کاری مامانم 

من گفتم برم ی دوش بگیرم دست کار تعمیر کارم ببینم بعو همش وسواس داشتم نکنه جایی دوربین گذاشته،باشه نمیدونم این فکرا از کجا میاد حموم و غذا کوفتم شد همش استرس دارم دلم میخواد گریه کنم 

این فکرا الکیه ؟ چرا این فکرا میاد تو ذهنم شما این جوری نیستید ؟ترو خدا بهم تیکه نندازید😔

اره بابا الکیه. آخه برا چی باید دوربین بزاره 🙄🙄😐

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وختی‌همه جا خیلی تاریکه فلش گوشی رو روشن گن بگرد اگه دوربین باشه چراغش مشخص میشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اونا اگه پول داشت تو هر خونه ای که میره دوربین بخره بذاره که کارگر نمیشد....حالا بذاره هم وقت میکنه بشینه نگاه کنه😂خودت میگی کارگراون صبح تا شب سرکاره....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نمیدونم این فکرای مسخره چرا میاو تو ذهنم ی بار هک شدم از اکن موقع این جوری شدم کاش خوب بشم ب این چیز ...

اینجوری فقط خودت اذیت میشی. سعی کن ب این چیزا فک نکنی 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️