2777
2789
عنوان

فردا صبح به ذوق چی از خواب پا میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 71 پست
با ذوق شستن ظرفایی که سینک رو پر کردن پاک کردن سبزی هایی ک دو روزه تو یخچاله پختن غذا برای ناهار ...

اگه این کارا ذوق داشت خواهر

پس من از شدت ذوق تاصبح نباید خوابم ببره😅

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
قدر این روزاتو بدون که هیچ مسولیتی جز درس خوندن نداری البته اگه مجردی

مجردم 

آره واقعا باز نسبت به مادر بودن و درگیری ها خونه و شوهر همین دانشجو بودن بهتره 

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد از این زندگی میتونست یه طور دیگه باشه من خرابش کردم با کنکور

بنداز دور این کنکور لعنتیو

برو سمت یه هدف دیگه خداهم کمکت میکنه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
هیچ وپوچ کاش بیدار نشم ن کاری ،ن انگیزه ای ن پولی

از تو حرکت از خدا برکت 

خدا کمکت کنه عزیزم

مجردم  آره واقعا باز نسبت به مادر بودن و درگیری ها خونه و شوهر همین دانشجو بودن بهتره

صددد البته😉

مامانم رو بعددوماه میبینم. فردا صبح میرسه تهران😍

چشمت روشن عزیزم

خداوند متعال خیر و خوشی بخاد به ذوق رفتن به کوه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خداوند متعال خیر و خوشی بخاد به ذوق رفتن به کوه

بههه خانم کوهنورد مواظب خودت باش گل

بههه خانم کوهنورد مواظب خودت باش گل

مرسی گل....................برا سگا غذا خریدم بیشتر ذوق اونو دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خدا فسقلیتو حفظ کنه براتون❤ دلم فسقلی خواست😢

ممنونم دورت بگردم ♥

ای خداا امیدوارم خدا یه دونه تپلی سالمشو بهت بده 😍

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨