2777
2789
عنوان

کسی تا حالا براش پیش اومده؟

194 بازدید | 16 پست

سلام خانوما 

من بعضی اوقات بعد از ناهار که از شدت خستگی خوابم میبره ، با احساس سنگینی زیاد و یکم سوزش توی معده از خواب بیدار میشم. تپش قلب هم همراهش میگیرم که هم احساس سنگینی و هم تپش قلب بعد از بیدار شدن و فعالیت کردن کم کم از بین میرن. ینی تا معدم سبک میشه قلبم هم اروم میشه. 

بعضی وقتا هم از شدت خستگی که ظهرا میخوابم و بیدار میشم یکم قلبم حس‌میکنم تند میزنه.

ولی این مشکل رو فقد موقع چرت زدن ظهر دارم اونم بعضی وقتا. شب موقع خواب و صبح موقع بیدار شدن مشکلی ندارم.

تا حالا کسی مثل من براش پیش اومده؟ حس‌میکنم از غذای سنگین و معدمه (چون معده‌ی بشدت عصبی‌ای هم دارم) ولی میترسم یه وقت قلبم مشکل داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوریم شاید مشکل بازگشت اسید معده یا رفلاکس داری شوهرم هست تازه رفته قلبش رو هم چک کرده نوار گرفته کاملا سالمه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
بدن انسان برای ناهار خوردن طراحی نشده  منم منتهی عادت کردم به خوردن ناهار و اینجور میشه

برای شما هم پیش اومده؟ من وقتی بیدار میشم اینقد احساس سنگینی میکنم توی معدم که بی قرار میشم.

کم کم که اسید معدم کم میشه و معدم سبک میشه هم تپش قلبم خوب میشه هم اروم میشم

دقیقا نمیدونم از چیه، ولی منم اگه معده‌م سنگین باشه نمیتونم بخوابم و یه احساسی شبیه خفگی و تپش قلب د ...

برای شما هم پیش اومده؟ من وقتی بیدار میشم اینقد احساس سنگینی میکنم توی معدم که بی قرار میشم.

مثل شما هم یذره احساس خفگی دارم 

منم همینجوریم شاید مشکل بازگشت اسید معده یا رفلاکس داری شوهرم هست تازه رفته قلبش رو هم چک کرده نوار ...

اره منم دکتر که رفتم نوار قلب گرفتم گفت قلبت سالمه و همون معدست. 

حدودا ۳ سال پیش برای یه موضوع دیگه که منشا استرسی داشت هم اکوی قلب دادم و باز مشکلی نبود.

برای شما هم پیش اومده اینجور علائم ها بعد از غذا؟ من وقتی بیدار میشم اینقد احساس سنگینی میکنم توی معدم که بی قرار میشم.

اره منم دکتر که رفتم نوار قلب گرفتم گفت قلبت سالمه و همون معدست.  حدودا ۳ سال پیش برای یه موضو ...

بله حتی اگه صبح بلافاصله بعد صبحونه هم بخوابم همینطوری میشم پیشنهاد من اینه که تا یه ساعت بعد غذا اصلا دراز نکش درضمن یک ساعت بعد صبحونه میوه بخور برای معده خوبه اگه یبوست هم داشته باشی که برات خوبه 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
برای شما هم پیش اومده؟ من وقتی بیدار میشم اینقد احساس سنگینی میکنم توی معدم که بی قرار میشم. کم کم ...

من قلبم تا زیر بقلم تیر میکشید قفسه سینم میخواد بترکه 

نوار قلب رفتم سونو سینه رفتم هیچی نبود همش از معده بود

بله حتی اگه صبح بلافاصله بعد صبحونه هم بخوابم همینطوری میشم پیشنهاد من اینه که تا یه ساعت بعد غذا اص ...

اره صبحونه هم پیش اومده ک اینطوری بشم ولی شدتش خیلی کمتر بوده. خودمم حس میکنم وقتی که دراز نمیکشم و یکم بعد از ناهار استراحت میکنم حالم بهتره.

ممنونم که جواب دادی عزیزم❤️❤️

من قلبم تا زیر بقلم تیر میکشید قفسه سینم میخواد بترکه  نوار قلب رفتم سونو سینه رفتم هیچی نبود ...

من قلبم هیچ مشکلی نداره همه ی این علائم رو تو ناحیه معده احساس میکنم. شما دکتر رفتین برای معده‌تون؟ نگفت مشکلش چیه چارش چیه؟

من قلبم هیچ مشکلی نداره همه ی این علائم رو تو ناحیه معده احساس میکنم. شما دکتر رفتین برای معده‌تون؟ ...

چرا مشکلات مختلف داره معدم فکر کنم میکروبی ده

روده ام هم مشکل داشت فکر کنم کرون داره

دکتر یه داروهایی هم داد 

منتها چون افسردگی داشتم حوصله نداشتم به خودم برسم ولشون کردم