2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

311 بازدید | 35 پست

حق دارم ب خدای خودم کافر بشم یانه،،،از بچگی شاهد فرق گزاشتن بودم از دوست نداشته شدن رنج بردم ولی تو اوج بچگیم فکر میکردم اینا فیلمه و مامانم منو ار همه بچهاش بیشتر دوست داره ولی یه روزی گفت من خواهر کوچیکتو بیشتر دوس دارم و گند زد ب تموم باورام برگشت گفت کار دله و تقصیر من نیس

بعد اون با وجود سن کم تموم کاراش انجام می‌دادم جایی نمی‌رفتم چون اگ کار بدی میکردم بهم میگفت ترشیده درصورتی که ۱۰سال بیشتر نداشتم و در نهایت ب اولین خاستگارم تو ۱۲سالگی شوهرم دادن ب بدترین آدمی ک فکرش رو بکنید ک نه خونه داشت نه ماشین نه حتی عقل درست حسابی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم می خوام در موردش تاپیک بزنم خیلی دلم پره

از اینکه بین مون فرق می ذارن هنوزم فرق می ذارن و قبولم ندارن ک منم آدمم و رفتارشون خیلی زشته 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

تو بچگی انقد از اون آدم کتک خوردم یبار ک بامشت زدن تو سرم بیهوش شدم اینارو میدیدن ولی باز میگفتن زندگی کن گلایه دارم از خدا از اینکه با وجود بچگیم یه نون حروم نخوردم میوه بابام از درخت مردم میچید نمیخوردم نمازم سروقت بود تو نماز دعا میکردم آبروم نره ولی هرروز خواهر کوچیکم میومد میگفت شوهرت اومده بود دم مدرسه

چرا مگه چکار کرده بودم چند سالم بود ک حقم این بود مگه خدا مهربون نیس پس چطور دلش میاد بدبختی بنده هاشو ببینه بنظرم خدا فقط برای اونایی مهربونه ک دوسشون داره برا ماها ک دوسمون نداره اصلا مهربون نیس و چه بد ک خدا هم منو دوس نداره یه جورایی تو هفت آسمونم یه ستاره ندارم

سلام عزیزم 

زندگی سخت و پرتنشی داشتی و داری 

دو راه داری یا هر روز با خدای خودت بجنگ و چرا و گله کن 

یا با خدای خودت رفیق شو 

و نگو قبلا هزاربار خوندمش و فلان نشد 

اینبار با عشق به سمت عشق برو 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
دیگ بعد از کتکای فراوون طلاق گرفتم و النگ النگ از دست شیر افتادم دست پلنگ چرا گناهم چیه خدایا 

تو گناهی نداری 

اما نا امید نشو روحت خیلی زخمی شده 

میدونم سختی کشیدی درد کشیدی 

ولی به آینده امیدوار باش 

مگه نخوندی بعد از هر سختی اسانی ست 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...