و اونایی که دستاشون پر از النگو هست و دندون درست و حسابی ندارن
و من که گوشوارمو فروختم دندونمو درست کردم😑
ولی دوروبرم هستن پولدارایی که تا حرف میزنن ادم روشو برمیگردونه بخاطر دندوناشون😑😑😑
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بارها طلا فروختم ،اصلا پشیمون نیستم،عروسی خواهرم دستمون تنگ بود،دستبند عروسیمو که اصلا استفاده نکرده بودم و فروختم،تابستون هم برای پاگشای زن برادرم،زنجیر پلاکمو که سه ماه بود خریده بودم رو فروختم،چون یه دفه ای از شهرستان اومدن و آخر ماه بود نخواستم یه عمر منت پشتم باشه، طلا فروختم به بهترین شکل پاگشا کردم،به نظرم طلا واسه همین مواقع هست،وگرنه دور از جون بعد از مرگم طلا به چه دردم میخوره،مادربزرگم با بدبختی و خساست ۷۵۰ گرم طلا جمع کرد،نخورد،نپوشید سختی کشید آخرشم تو ختمش طلاهاشو دزدیدن،دزدم زندانیم بود همه فهمیدن کار اونه اما نتونستن ثابت کنن،حالا هی طلا جمع کنید ولی لباس خوب نپوشید
آفرین جوونی و زیبایی و سلامتی خریدنی نیست اما طلا رو میشه خرید بزودی بهترشو میخری
طلا برام مهم نیس
پنیک دارم 😩 سلامتی روحیم مهمتره
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
منم ندارم اونقدر ولی سکه رو نگه میدارم و لباسو قسطی میخرم👋
نمیشد از خانواده ها قرض کنین بعد پس بدین؟ما فقط برا خریدای مهم مثل خونه زمین ماشین یا گرفتاری های مه ...
نه ،چرا باید نداری و گرفتاری شوهرمو خانواده ام بدونن،مگه تو خوشی و شادی ولخرجیام به اونا میگم،الان دوباره شروع کردم ماهی یه تیکه کوچیک میخرم،من واسه خیلی چیزا که الان یادم نمیاد طلا فروختم،ایمپلنت دندونم ۱۲ تومن شده،یه انگشتر ۸میلیونی فروختم بقیه اش رو شوهرم داد،به نظرم آدم باید تو لحظه زندگی کنخ
نه ،چرا باید نداری و گرفتاری شوهرمو خانواده ام بدونن،مگه تو خوشی و شادی ولخرجیام به اونا میگم،الان د ...
نه منظورم خانواده شوهرت بود بیشتر.اخه اینطوری شوهرت خیالش راحت نیست تو همیشه از طلاهات میفروشی؟دندون و سلامتی بحثش جدا و واجب تر از طلاس.ولی برا مهمونی طلا فروختن راستش عجیب بود برام
نه منظورم خانواده شوهرت بود بیشتر.اخه اینطوری شوهرت خیالش راحت نیست تو همیشه از طلاهات میفروشی؟دندون ...
منم واسه عروسی پسر خاله ام طلا فروختم کادو دادم و لباس خریدم.دانشجو بودیم با همسرم و درآمد زیادی نداشتیم کسی هم کمکمون نمیکرد یه زمین داشتیم که قرار بود ساخته بشه مشکل سند پیدا کرده بود و ما دو تا فهمیدیم که فقط همدیگه رو داریم تو اون مدت