2777
2789
عنوان

فروختن سکه برای لباس خریدن بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست
نه منظورم خانواده شوهرت بود بیشتر.اخه اینطوری شوهرت خیالش راحت نیست تو همیشه از طلاهات میفروشی؟دندون ...

فرقی نمیکنه خانواده همسرم همین همینه،من کلا دوست ندارم از مشکلات زندگیم کسی خبر داربشه ،نه خب همسرم پول داد که پاگشا کنم اما اندازه ای نبود که باب میلم مهمونی بدم،یه مهمونی مفصل با چند مدل غذا و میوه دسر و مخلفات که هزینه اش پنج میلیون شد،من خودم دوست داشتم برای برادرم و همسرش خاطره خوب باشه،زن برادرم اولین بار بود میومد خونه ام دوست داشتم سنگ تموم بزارم،بعدشم آدم به جیب شوهر نگاه کنه ممکنه خیلی کارا رو نتونه انجام بده،من تیکه تیکه طلا میخرم،واسه کارایی که دوس دارم انجام بدم و در توان همسرم نیست میفروشم،مثلا من میخام عمل لابیا پلاستی انجام بدم همسرم میگه گرونه پول ندارم و مخالفه،منم هر ماه یه سکه یه تومنی میگیرم جمع میکنم شد پونزده میلیون برم عمل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.