2777
2789
عنوان

🙄😕با مرد زن دار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 64 پست
هیچ فرقی نداره که ادم از کجا بفهمه پدرش خیانت میکنه مهم اصل موضوعه که پدره ذاتشو رو کرده و دیگه از ...

چرا فرق داره بنظرم غرور اون فرد جلوی بقیه خرد میشه با اینکه هیچ تقصیری نداره اگه مادرش بشنوه هضمش بهتره تا از غریبه یا تا شاید حرف اسیو انکار کنه و باهاش برخورد بدی داشته باشه

من کاری با بی ذاتی پدرش ندارم اون که مشخصه

اگه این خانم واقعا خبر نداشته باشن از خیانت شوهرشون چی؟

و اینکه ایشون اگه ندونن که شوهرش خیانت می‌کنه چجوری بیان از اسی بپرسن و حتی امکانم نداره بخواد از اسی بپرسه که اطلاع داره یا نه چون فکرشم نمیکنه خبر داشته باشه

درامد مکانیکی ممکنه خیلی بالا باشع

من اصلا کاری به این قشر خاص ندارم 

دیگه شیخ امارات که نیستن خواهر من 

منطورم اینه که چیز خیلی خاصی نیستن که بخواد کسی سرش دعوا کنه و دنبال موقعیت و فلان باشه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فرق داره بنظرم غرور اون فرد جلوی بقیه خرد میشه با اینکه هیچ تقصیری نداره اگه مادرش بشنوه هضمش به ...

خانما همشون تیزن بو میبرن، هرچقدرم ک خوب پنهان کنن بازم نمیشه قایم کرد، بازم اون خانم زندگی خودشه ، خودش میدونه که شوهرشو چیکار کنه، که میخواد بدونه یا نه و چکش کنه، ما با گفتنمون فقط بی حیایی کردیم و دخالت کردیم توی زندگی ایشون

من به شخصه دوس ندارم توی زندگی بقیه دخالت کنم و باعث اتفاقات بد باشم، اون خانم هم هرجوری فهمید بفهمه به من ربطی نداره که زندگی ایشونه

کسایی که کنترل روی خودشون و زندگی خودشون ندارن زندگی بقیه رو بیشتر تحت کنترل میگیرن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...