2777
2789
عنوان

🙄😕با مرد زن دار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 64 پست
به دخترش نگو من خودمم یکی بیاد بهم بگه بابات خیانت می‌کنه داغون میشم به خانمش اطلاع بده 

اخه خانمش بفهمه دخترشم میفهمه، بچه ها خر نیستن که از رفتارها متوجه میشن🙁

احتمالا خود زنه متوجه شده یوقتم بهش بگه زنش میگه زندگی من به شما ربطی نداره چرا دخالت میکنی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من تاپیکو قفل کنم دعوا نشه بااجازتون🙈😐 اگه بشه و زنشو ببینم بتونم میگم  جوری که شیدا ...

همه اسما رو که گفتی

نکنه کلا تاپیک زدی از اینجا بفهمن، یا به گوشش برسونن😐😐

اخه خانمش بفهمه دخترشم میفهمه، بچه ها خر نیستن که از رفتارها متوجه میشن🙁 احتمالا خود زنه متوجه شده ...

میدونم آخرش متوجه میشه ولی از مادرش بشنوه بهتره تا غریبه چون اینجوری خجالت میکشه 

شاید ولی اگه ندونه چی؟اون وقت اسی در حق اون خانم ظلم کرده که بهش اطلاع نداده با چه فردی زندگی میکنه

حالا چنگیز قصابو چی میگی 🤦‍♀️😂 اونم خیانت کرد

اون دیگه بدتر😁😁جدی جای تاسف داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میدونم آخرش متوجه میشه ولی از مادرش بشنوه بهتره یا غریبه چون اینجوری خجالت میکشه  شاید ولی اگه ...

هیچ فرقی نداره که ادم از کجا بفهمه پدرش خیانت میکنه

مهم اصل موضوعه که پدره ذاتشو رو کرده و دیگه از چشم میوفته

بعضی خانما دوس دارن تو نادونی زندگی کنن ، ما هیچوقت نمیدونیم که نظر وعقیده ی ادما چیه، این بی شرمیه که ادم عیبای کسی رو به روش بیاره، من نظرم اینه ادم هرچیزی رو به زبون نیاره، مگه اینکه خود طرف بیاد بهم بگه چیزی میدونی بگو

شما یعنی میگی نگم به خانومشون؟ چون من خودمم راستشو بخوای دودلم

من نظرم اینه نگی چون زندگیشون میپاشه از هم، خود مادره ممکنه کنار بیاد یا طلاق بگیره ولی مطمئنا اینده ی این بچه بهم میریزه و من خودم به شخصه نمیخوام مسبب همچین اتفاقی باشم، اگه بچه نداشتن بازم میشد روش فکرکرد که بگی یا نه ولی بخاطر اون دختر من هیچوقت نمیگم به خانمش

من دوستایی هم داشتمکه بهشون خیانت شده و فهمیدن ، حتی زن شوهردارم با شوهرش بوده ولی نرفته به شوهر طرف بگه و زندگی بچه هاشو نابود کنه

حتی فکر یه همچین چیزی که پدر یا مادر ادم اینکاره باشه ادمو داغون میکنه و درس و دانشگاه که هیچی ممکنه بره طرف مواد و سیگار و دوستای ناباب

بعد اونوقت ادم به خیال اینکه داره به زندگی یه نفر کمک میکنهو اگاهش میکنه که جلوی شوهرشو بگیره(که اینجور ادما چیزی جلودارشون نیست) میزنه اینده و زندگی یه نوجوون رو بهم میریزه، به چه قیمتی؟؟ مگه به ادم مدال میدن؟ یه رازه دیگه ادم نگه میداره