2777
2789
اره اینم سرش مکعبی شکله ولی دیگه دکتر گفت دختر 

زود تصمیم نگیر انتی اشتباه زیاد میکنه، هفتع ی ۱۴ رو ک تمام کردی باز یه سونو بده برا جنسیت، دیگه خدا خواسته بخدا دختر خیلی خوبه، پسرا میخوان چیکار کنن برا پدر و مادر ، دختر رفیقت شریکت غمخوارت بفکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود تصمیم نگیر انتی اشتباه زیاد میکنه، هفتع ی ۱۴ رو ک تمام کردی باز یه سونو بده برا جنسیت، دیگه خدا ...

اصلا قبل از جنسیت هم نمیخواستم نگهش دارم کلا یجورایی راضی به بودنش نیست از همون روزی ک فمیدم باردارم همه کار سخت میکنم اجسام سنگین اینا بلند میکنم دمنوش اینا خوردم که بیفته خیلی کارا کردم الانم میگم دیگه بااون همه چیز میز بودنش دیگه نمی ارزه سقط کنم بهتره ،به جنسیتش ربط نداره

میشه برای حاجت روایی یه صلوات مهمونم کنین 🙏

اره سرش گرده شیب پیشانی نداره عین ان تی دختر من 

این عکس ان تی دختر منه ،تو یه تاپیکی یه خانومه میگفت تشخیص میده از روی ان تی اینو بهش فرستادم گفت پسره بهش گفتم ن دخترمه الان ۴ سالشه بدش اومد 😥😄

زود تصمیم نگیر انتی اشتباه زیاد میکنه، هفتع ی ۱۴ رو ک تمام کردی باز یه سونو بده برا جنسیت، دیگه خدا ...

میدونی چیه کلا هیچکدومشون برا پدر و مادر نمیمونن چ دختر چ پسر فقط درد سرش برا پدر و مادر خودمون دختر چ گلی به سرشون زدیم فقط واسشون خرجی اضافه کردیم 

میدونی چیه کلا هیچکدومشون برا پدر و مادر نمیمونن چ دختر چ پسر فقط درد سرش برا پدر و مادر خودمون دختر ...

شیرینی زندگی میشن، پناه برخدا حالا چند هفته ای؟ برو سونو بده مشخص میشه چیه اینجوری دلت قرص میشه

شیرینی زندگی میشن، پناه برخدا حالا چند هفته ای؟ برو سونو بده مشخص میشه چیه اینجوری دلت قرص میشه

۱۳ هفته ۳ روز برا چی بدم خب من ک نمیخوامش ،شما کسی رو میشناسین که تو سن بارداری با قرص سقط کنه؟؟؟

اصلا قبل از جنسیت هم نمیخواستم نگهش دارم کلا یجورایی راضی به بودنش نیست از همون روزی ک فمیدم باردارم ...

عزیز دلم فقط میخوام بهت بگم خیلیا حسرت اینو دارن ک باردار بشن.میدونم شرایطشو نداشته باشی خییییییییلی سخته و هیچ کس جای شما نیست.ولی فکر کن خدا یه هدیه ای رو بهت بخشیده❤

عزیز دلم فقط میخوام بهت بگم خیلیا حسرت اینو دارن ک باردار بشن.میدونم شرایطشو نداشته باشی خییییییییلی ...

انشاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه ،خیلی ممنون از درکتون عزیزم