2777
2789

بهم بگید چه ظرفی مناسبتره بگیرم برا فریزرش.

چطور بچینم که کلی جا بشه

تجربیاتتون بهم بگید مرسی 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ٣٢ هست خيلي گوده و جادار گوشت و سبزي توي زيپ كيپ هست تخت روي هم مرغم داخل ظرفاي پلاسكو

ببینید وقتی ۳۲ هست اونوقت خیلی از کمد کابینتات نزده بیرون؟ جالب دیده میشه یعنی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
من ٣٢ هست خيلي گوده و جادار گوشت و سبزي توي زيپ كيپ هست تخت روي هم مرغم داخل ظرفاي پلاسكو

زیپ کیپ از کجا تهیه کردید عزیزم

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من تو زیپ کیپ گذاشتم و ظرفای نظم دهنده واسه مرغ وگوشت وماهی

ظزفای نظم دنده گوشت و مرغ یعنی کدوما؟؟؟

میسه عکس بدی یا از نت برداری بزاری؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

از یخچال نگو که الان 2روزه دارم تمیزش میکنم  تازه الان تموم شد اووووووف😤😤😤😤😤 چقدر سخته ...

خسته نباشی دلاور  

منم بدم میاد از یخچال تمیز کردن

ساید دارها چجوری استفاده میکنن از یخچال، دوتا بطری بزاری پر میشه 

خوب یکی میزاریم🤣

منم وقتی مهمون داسته باشم واقعا یخچالم کوچیکه برام

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔