2777
2789

سلام به همگی همسر من ۱۸سال تو یه جا داره کار میکنه صادقانه چند سال پیش قائم مقامشون با شوهرم لج کرد کلا از شوهرم خوشش نمیومد ولی مدیرعامل با شوهرم خوب بود تا اینکه مدیرعامل عوض شد یه مدیرعامل دیگه اومد شوهرم جاش عوض کردن الان باز مدیرعامل عوض شد همون قائم مقام مخ این مدیرعامل زد شوهرم گذاشتن در اختیار کارگزینی الان یکماهه قراردادشم داره تمام میشه عذرش میخوان شوهر من تو این سن با دوتا بچه بزرگ کجا بره خیلی خسته م 

پس انداز ندارین ؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان غصه نخور. بسپر بخدا. ان شالله حقتون پایمال نمیشه 

امروز چهارشنبه اس متوسل شو به امام جواد ع   نماز شونو بخون ان شالله درست میشه 

نماز استغفارم خیلی راحته. دو رکعته اگر بخونید توی روزی خیلی تاثیر داره من که خیلی اعتقاد دارم 

خوب چکار کنیم با پس اندازمون هنوزم بازنشسته نشده که اصلا بیمه بیکاری بگیره فوقش سه سال بعدش چی 

پس انداز بزار بانک سودش بگیر تا کار پیدا کنه منظور کلیم مستقیم دست رو پس اندازت نزار هیچ میشه بخوابون بانک سود بگیر 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ای جان غصه نخور. بسپر بخدا. ان شالله حقتون پایمال نمیشه  امروز چهارشنبه اس متوسل شو به امام جو ...

برام دعا کن همسرم رییس بود بیچاره دست همرو گرفت این اقای از خدا بی خبر در عرض ۵سال بیست و یک نفر منشیش بودن استعفا دادن رفتن ولی انقدر پارتی کلفت هست هیچ کس نمیتونه کاری کنه پس خدا کجاست که ادمهای ظالم هر روز بیشتر ظلم میکنن 

برام دعا کن همسرم رییس بود بیچاره دست همرو گرفت این اقای از خدا بی خبر در عرض ۵سال بیست و یک نفر منش ...

برو در خونه همون خدا شکوه کن.  البته دنیا حساب کتاب داره گمانم گاهی خدا صبر میکنه بنده خودشو نشون بده.

درست میشه ان شالله با حقتون میرسید