سلام به همگی همسر من ۱۸سال تو یه جا داره کار میکنه صادقانه چند سال پیش قائم مقامشون با شوهرم لج کرد کلا از شوهرم خوشش نمیومد ولی مدیرعامل با شوهرم خوب بود تا اینکه مدیرعامل عوض شد یه مدیرعامل دیگه اومد شوهرم جاش عوض کردن الان باز مدیرعامل عوض شد همون قائم مقام مخ این مدیرعامل زد شوهرم گذاشتن در اختیار کارگزینی الان یکماهه قراردادشم داره تمام میشه عذرش میخوان شوهر من تو این سن با دوتا بچه بزرگ کجا بره خیلی خسته م
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای جان غصه نخور. بسپر بخدا. ان شالله حقتون پایمال نمیشه امروز چهارشنبه اس متوسل شو به امام جو ...
برام دعا کن همسرم رییس بود بیچاره دست همرو گرفت این اقای از خدا بی خبر در عرض ۵سال بیست و یک نفر منشیش بودن استعفا دادن رفتن ولی انقدر پارتی کلفت هست هیچ کس نمیتونه کاری کنه پس خدا کجاست که ادمهای ظالم هر روز بیشتر ظلم میکنن