2777
2789

بفرست

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببینیم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این گله ، البته مصرف شده تموم شده

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

مطمئنی

۹۹ درصد اره

اگه حال هواش یهو تعقیر میکنه مثلا وقتی خسته اس بعد یه ربع دیگه شاد و شنگوله شک نکن مصرف میکنه

بهش ک شک دارم ولی باید مدرک جم کنم میترسم ی وقت این گل نباشه بهش بگم ظایع بشم البته از کار خودش شک کردم 

از کجا مطمئن بشم ببین یکیشو جویدم خیلی پوک بود ی مزه تیزی تندم داشت

ببین اون چوبشه،  اون و نمیکشن ، یه برگای ریزی رو همینا هست اونارو میکشن ، آره بوشم تیزه و اون دونه های سفید که تو پلاستیک هست هم روی همون برگاس