ترخون۱۲۳ مدیر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 978 عنوان سلام لطفا بیاین یه چیز تو خونه پیدا کردم فکر میکنم مواده | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست سلام من ی گیاهه دانس نمیدونم چیه تو خونه پیدا کردم فکر میکنم مواد مخدره کسی میدونه اینا چین 1402/09/08 | 11:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 بهش ک شک دارم ولی باید مدرک جم کنم میترسم ی وقت این گل نباشه بهش بگم ظایع بشم البته از کار خودش شک ک ... چشاش قرمز و خماره؟ غذا یهو زیاد میخوره ؟ • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
ترخون۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 978 ببین اون چوبشه، اون و نمیکشن ، یه برگای ریزی رو همینا هست اونارو میکشن ، آره بوشم تیزه و اون د ... روش مصرفش چجوریه عطاریا متوجه میشن میگما من یکی این دونه هارو جویدم ی حالیم بنظرت تلقینه یا واقعا اینجوری شدم😂😂😂😂😂
ترخون۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 978 چشاش قرمز و خماره؟ غذا یهو زیاد میخوره ؟ قرمز اره ولی غذاش کمه
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 روش مصرفش چجوریه عطاریا متوجه میشن میگما من یکی این دونه هارو جویدم ی حالیم بنظرت تلقینه یا واقعا ای ... مثل سیگار درست میکنن میکشن یکم های شدی دیگه😂😂 نه تلقینه • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 قرمز اره ولی غذاش کمه اگه نکشه اشتهاش کم میشه ، بکشه همون موقع زیاد میشه البته بستگی داره چقدر مصرف داشته باشه • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
ترخون۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 978 مثل سیگار درست میکنن میکشن یکم های شدی دیگه😂😂 نه تلقینه برم ب عطاریا نشون بدم متوجه میشن نه خدا وکیلی سرم منگه اخه من خیلی پاستوریزم قلیونم نمیکشم بدن اصلا مقاوت نداره 😂😂😂😂😂
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 برم ب عطاریا نشون بدم متوجه میشن نه خدا وکیلی سرم منگه اخه من خیلی پاستوریزم قلیونم نمیکشم بدن ... ببین اونیکه جویدی مثل یه گیاه خشک و پوک بود؟ قورت هم دادی ؟ مزه خاص میده؟اگه حالت خوبه و یکم شل شدی ، پس رفتی فضا 😂عطاری بستگی به آدمش داره ، آخه طرف باید دیده باشه قبلا ، ییشتر جوونا میدونن این چیزارو • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
ترخون۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 978 ببین اونیکه جویدی مثل یه گیاه خشک و پوک بود؟ قورت هم دادی ؟ مزه خاص میده؟ اگه حالت خوبه و یکم شل شد ... ببین خشک نبود نرم بود ولی پوک بود خیلی اره مزش ی جوری بود خودشم پرز دارو سبز کمرنگه الانم حس میکنم بدنم یخ چشمامم یه حالیه ا
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 ببین خشک نبود نرم بود ولی پوک بود خیلی اره مزش ی جوری بود خودشم پرز دارو سبز کمرنگه الانم حس میکنم ب ... اره دیگه تقریبا مطمئنم گله ، بدنت یخ شده چون فشار و میندازه • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 ببین خشک نبود نرم بود ولی پوک بود خیلی اره مزش ی جوری بود خودشم پرز دارو سبز کمرنگه الانم حس میکنم ب ... همون پرزای سفید و ریزن که تاثیر میزارن • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
ترخون۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 978 اره دیگه تقریبا مطمئنم گله ، بدنت یخ شده چون فشار و میندازه وای اره بخدا بدنم یخ یخ
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 وای اره بخدا بدنم یخ یخ یه چیز شیرین بخور . • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
ترخون۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 978 همون پرزای سفید و ریزن که تاثیر میزارن چیکار کنم اثرش بره خاک توخنگم چرا خوردم خو فکر کردم یخ زدگیم توهمه
ترخون۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 978 یه چیز شیرین بخور . تو چقدر اطلاعات داری افرین
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 چیکار کنم اثرش بره خاک توخنگم چرا خوردم خو فکر کردم یخ زدگیم توهمه غذا بخور .لباس گرم بپوش ، چیزی نیست ، نیم ساعت دیگه اوکی میشی ، فقط دیگه هرچی دیدی نجو😃 • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را