2777
2789

سلام دوستان در این ایام فاطمیه خواستم منن کاری کنم ثواب ببرم دوستان من خودم قبلاً نماز می‌خوندم اما کاهلی می‌کردم یه روز می‌خوندم چند وقت نمی‌خوندم بعد با یه گروه تو ایتا آشنا شدم گروه فوق العاده خوبیه لینکشو براتون می‌ذارم اگه نتونستیم وارد بشین به خودم پیام بدین ادتون می‌کنم تو اون گروه فقط اینو بهتون بگم که از وقتی وارد اون گروه شدم عاشق نماز خوندم شدم دوست داری زودتر از همه نمازتو بخونی تیکتو بزنی خوشحال میشم اگه بیاین

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

https://eitaa.com/joinchat/1925120501Cfb22e93212

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@farzanehh32 اینم ایدی خودم

یه سر به گروه بزنید عاشق اون فضای قشنگ میشین

میتونی خاطره ی واقعی از نماز اول وقت رو از تاپیک اولم کپی کنی بذاری گروهتون.عالیه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6172737/داستانی-بسیار-زیبا-و-واقعیبخونین-عالیه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اسی با دیدن تاپیکت قلبم اکلیلی شد 🥰🥰🥰😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋🧸ارادتمندت zizi🙂

قربونت برم عزیزم،، به هر حال منم از اینجا با گروه اشنا شدم، گفتم منم جبران کنم فدای تو 

میتونی خاطره ی واقعی از نماز اول وقت رو از تاپیک اولم کپی کنی بذاری گروهتون.عالیه https://www.nini ...

عالی بود عزیزم منم از وقتی با گروه اشنا شدم عاشق نماز خوندن شدم وای که حس قشنگیه

خیلی گلی روزمو ساختی 🥰🥰💋💋موفق باشی 

اجرتون با اقا امام زمان عجل الله