به نظرم اینکه زن و شوهر آزادی سالم همدیگه رو خراب نکنند ،هر کدوم نگن باااید نباااید اینکار رو کنی مثلا معاشرت با خانواده ی شوهر یه چیز سلیقه ایه اصلا خیلیا اصلا اهل معاشرت با کسی نیستند نباید شوهر مجبور کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هر دو آزادیم هر جا بریم هر کار کنیم اصلا مخالفت نداریم ولی تو رفت آمد مهمونی من همیشه مثل جوجه پشت شوهرم دیگه همه میدونن رنگ میزنن به شوهرم هر جا بگه باهاش میرم هر جا بگم باهام میاد ما خیلی خوبیم باهم
هر دو نفر حریم شخصی ارتباط و ازدواجشون رو حفظ کنن. بلد باشن گفتگو کنن به خصوص در مشکلات و اختلافها. گذشت داشتن، صبوری کردن، احترام گذاشتن در عین صمیمیت و رفاقت. احترام گذاشتن به علایق معقول هم در عین در نظر گرفتن اولویتهای زندگی مشترک. پیچیده شد یه کم 😂
ازدواج ایده آل ازدواجیه که هم دختر و هم پسر هیچگونه عقده و کمبودی تو مجردی نداشته باشن که بخوان با ازدواج اون رو برطرف کنم یعنی اینقدر سیر باشن که فقط به جنبه های دو نفره و پیشرفت بیشتر فکر کنن