2777
2789
عنوان

بی اشتهایی بچه

317 بازدید | 15 پست

عاقا پسرم سه سال تکام اصلا هیچی هیچی نمیخوره هیچی دوس ندارع صبحانه از نون پنیر تخم مرغ مربا خاگینه سوپ عدسی هرچی بگی دوس ندارع ناهار هیچی دوس نداره نهایت خوردنش کباب مرغ که اونم یه ذره بعضی روزا با گوشی اینا میتونیم دوسه قاشق غذابریزیم دهنش بعضی روزا اپنارم نمیخوره دیگ بعضی وقتا ازگشنگی گریه میکنه هیچی دوس نداره حتی خوراکی هم بعضی چیزا ودوس داره که

اشتهااورچیپیشنهاد میدین راسیپ کیدزی دادم بی تاثیر  

چند سالشه و دکتر چی گفت؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال تمام دکتر اشتها اور داد ازمایشم بردم اوکی بود 

الان ۳ سالشه؟

خب از کی اینجوری شد ک چیزی نخوره؟

شیر خودتو خوب میخورد؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
الان ۳ سالشه؟ خب از کی اینجوری شد ک چیزی نخوره؟ شیر خودتو خوب میخورد؟

درکل اینجوری بود بد غذا بود قبلا با گوشی میدادم حواسش پرت میشد کلی میخورد الان از وقتی بزرگ تر شده سرگرم نمیشه بعضی وقتا یه ماه اینا خیلی خوب میشه اشتهاش چند ماه اشتها نداره اصلا

درکل اینجوری بود بد غذا بود قبلا با گوشی میدادم حواسش پرت میشد کلی میخورد الان از وقتی بزرگ تر شده س ...

ب بچه ۳ ساله اصلا گوشی نده

شایدم اصلا ب خاطر همون گوشیه

خب محیط خونه چجوریه استرس آور یا کسل کننده نیست؟

شیر خودمو ندادم شیر خشک میخوردتا دوخفته پیش میخوردروزی دوباردو هفتش قط کردم

عه چرا مشکلی بود؟ 

چرا تا ۳ سالگی دیگ باید تموم بشه کلا شیر خشک ک

ب بچه ۳ ساله اصلا گوشی نده شایدم اصلا ب خاطر همون گوشیه خب محیط خونه چجوریه استرس آور یا کسل کننده ...

استرس اور که نیس ولی کسل کننده میتونه باشه ولی درکل ما فقط این هفته خونمون موندیم هرروز بعد ازظهرمیریم بیرون هر۱۹ روز یه بار۵ روزمیریم خونمون ولی طول روز تلوزون میبینه بازی میکنه موقع غذا خوردن بهش گوشی میدم چون اصلا نمیخوره

عه چرا مشکلی بود؟  چرا تا ۳ سالگی دیگ باید تموم بشه کلا شیر خشک ک

خیلی خیلی کریه میمرد هم کولیک داشت هم الرژی به پروتئن گاو هم رفلاکس زیاد بهش شیر خشک پپتی میدادم دکتر گفت تا ۵ سالگی مشکلی نیس شیرو بخوره ولی باید غذا بخوره تا شیر 

استرس اور که نیس ولی کسل کننده میتونه باشه ولی درکل ما فقط این هفته خونمون موندیم هرروز بعد ازظهرمیر ...

خب من بچه ۴ ساله دارم اصلا ن گوشی بهش میدم ن میزارم تو تلویزیون یا آیپد فیلم ببینه

یعنی انجام میدم اما خیلی خیلی کم شاید ماهی یک بار گوشیمو بدم بازی کنه یک ساعت نیم ساعت

اینا همشون آسیب میزنه ب بچه کوچیک

و کسل کننده ام اینجوریه که بچه ها دوس دارن با هم‌سنای خودشون بازی کنن بیرون رفتن با خانواده ک واسه اونا جذاب نیست اصلا

اینا حالتای افسردگی میاره اشتهارد کم‌ میکنه یا ی سری رفتارای کسل کننده میاره

خودتون تغذیتون چطوره؟

کمبود وزن نداره بچه؟

خب من بچه ۴ ساله دارم اصلا ن گوشی بهش میدم ن میزارم تو تلویزیون یا آیپد فیلم ببینه یعنی انجام میدم ...

نه اتفاقا وزنش اوکی اصلا اینجوری نیس من خونه مامانم ۵ روز که میرم پر بچس همسن هم دختر خواهرم پسر داداشم خودمون فروشگاه داریم بعد از ظهر میریم اونجا هی مشتری میاد پر بچه پسرم مشغوله بعدش هرچندروز یه بار میبرم خانه کودک بچه وقتی تلوزیون نبینه مارتون نبینه چیکار کنه پس چقدر خودش بازی کنه من هم صب تا شب نمیتونم مه با بچه بازی کنم کار دارم باید به مارای خونه کارای پیجم برسم صب تا ظهر اکثرا تلوزیون میلینه بازی میکنه نه اینکه بکوب ببینه اگر مارتونی که خوشش میاد بده میبینه بعدش میره با وسایلاش بازی میکنه

خب من بچه ۴ ساله دارم اصلا ن گوشی بهش میدم ن میزارم تو تلویزیون یا آیپد فیلم ببینه یعنی انجام میدم ...

خودم باباش اصلا بد غذا نیستیم خیلی پرخوریم😁

پسرمم همیشه وزنش نسبت به همسن سالاش بهتر بوده تو گروهی که همسنن با بچه من پسرم وزنش اوکی تر اونا با اینکه میخورن از پسرمن وزنشون کمتره البته میتونه بخاطر شیرخشکم باشه

خودم باباش اصلا بد غذا نیستیم خیلی پرخوریم😁 پسرمم همیشه وزنش نسبت به همسن سالاش بهتر بوده تو گروهی ...

اگه وزنش خوبه پس نگران نباش

راجب تلویزیونم من موافق این هستم ک بچه کارتون و تلویزیون ببینه خودم براش فیلم میزارم اکثرانم آمریکایی زبانشم تقویت بشه اما صبح تا ظهر عمرا بزارم

سخت گیری نیستا با چیزای دیگ سرگرم میکنم

منم سرکار میرم اما همیشه برا بچه وقت دارم

با گوشی دادن بهش لطف نمیکنی

بچه کوچیکو تا جایی ک میشه باید از گوشی دور کرد

ب ظاهر فقط ی گوشیه

پشتش افسردگی و پرخاشگری و خشکی مغز و هزار تا چیز دیگس

امیدوارم هیچوقت برات پیش نیاد اما من دیدم