2777
2789

دیشب تازه فراوانی شروع شد بارون اومد امشب قحطی شده 😐

یادمه قحطی میومد امنحتب نصفه شب گشنش شده بود یوزارسیف براش غذا برد

اینجاشو اصلا نشون نداد

عروسی یوزارسیفو نشون داد؟؟؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

هنوز که قحطی نشده، دو سال دیگه مونده تا قحطی، فعلا دارن گندم انبار میکنن برا قحطی😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نرسیده به اونجاها کلا

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
دیگ روشون نیس کامل نشون بدن بعد ۲۰ سال

چه ربطی داره من یه سال در میون میبینم همیشه هم کامل 

اولین باره میبینم خلاصه کردن 😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

نمیدونم!

با اینکه فیلم واقعا قشنگی بود ولی مدتهاس نمیتونم تی وی ببینم .!! الانم میدونم پخش میشه ولی نمیتونم نگا کنم.مخصوصا فیلم تکراری ای ک داستانشو میدونم. اخساس میکنم وقت تلف کردنه!

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
هنوز که قحطی نشده، دو سال دیگه مونده تا قحطی، فعلا دارن گندم انبار میکنن برا قحطی😁

واقعا ؟

پس چرا کاهنا گندم خرابارو ریختن تو اب؟

اونا دیگه از پخش کردنش حوصلشون سر رفت شما از دیدنش نه😅

من اختلال روانی دارم 

یه کتاب رو صدبار میخونم 

یه فیلمو هزاربار میبینم 

🫥🫥