2777
2789
عنوان

بچه ها من واقعا حالم بده !

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 35 پست

دلم از بابات گرفت ☹️☹️ چقدر بی تفاوت....

نمیشه بهش بگی برای کنکور آرامش نداری اجازه بده این مدت بری پیششون بعد هم دانشگاه خوابگاه بگیری

با خدا هم حرف بزن نه قضاوتت میکنه نه سرزنش فقط گوش میده و به موقع برات جبران میکنه

انشالله به زودی روزهای خوشی برات برسه

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق داری.. خدابهت صبرو ارامش بده. اونایی هم ک میان همچی اظهار نظری میکنن..غلط کردن  کی ...

نه من نمیتونم باهاش صحبت کنم ، توانشو ندارم ، راستش حالم از قیافش و حرفاش و دروغاش به هم میخوره ، حتی دلم نمیخواد هم کلام بشم باهاش ، مشاور؟ کدوم مشاور ؟ با کی برم؟ من که کسیو ندارم !

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اینطوری خیلی اذیت میشی . اونم بخاطر چیزی که تو اصلا درش دخیل نبودی یوقتایی نیازه از کسی کمک بگیری،ب ...

عزیزم 🤍🥺

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

چیکار کنم ؟ قید درد و دلو بزنم؟

برو مشاوره..من یکی مشاور نیستم قطعا نه من نه اینایی ک تو تایپیکت نظر میدن.. ب ی مشاوره مجرب اعتماد کن خاله و اینا برات کاری نمیکنن شاید اونام پشت مامانت دربیان

برو کتابخونه ثبت نام کن 

برو اونجا درس بخون تا میتونی تو خونه نمون برو کافه کتابی جایی اونجا درس بخون

خونه مادربزرگی جایی برو 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
از کجا فهمیدی رابطه دارن؟ بشین با مامانت صحبت کن..ی بار از شوهرش شکست خورده ی بچه زیر بغلش گرفته باز ...

یه مرد نیست که هزار تاس ! 

دلم از بابات گرفت ☹️☹️ چقدر بی تفاوت.... نمیشه بهش بگی برای کنکور آرامش نداری اجازه بده این مدت بری ...

بابام ؟ زنگ تماسامو نمیده :)

کاش میرفتم پیش خدا، که پیشش اینقدریه میکردم و داد میزدم که حلقم بگیره 

منم خیلی ناراحتم

معدلم خراب شده میخواستم ترمیم معدل کنم اجازه نمی‌دهد

میگن باید برم سرکار جیبم پر باشه درس فایده‌ای ندارد ولی من هرجایی که برم سرکار سریع بیرونم میکنن

مشکل صرع دارم هرجایی که برم سرکار قبول نمیکنه

میگم کلاس فنی حرفه ای ثبت نام کنید قبول نمیکنه

می‌گن باید برم شاگردی کنم که جایی راهم نمی دهند

موندم چیکار کنم

کنکور ندم توانایی کار ندارم کلاس فنی حرفه ای نرم پس چیکار کنم 

من اومدم درد و دل کنم ، ولی همین اهای تو خیلی به دلم نشست

قربونت برم عزیزم حقداری مادرت بایدمراعات شماروکنه باخالت حتمن حرف بزن انشالله ی رشته ودانشگاه خوب واینده درخشان وهمسرم خوب گیرت بیاد

منم خیلی ناراحتم معدلم خراب شده میخواستم ترمیم معدل کنم اجازه نمی‌دهد میگن باید برم سرکار جیبم پر ...

خدا کمکتون انشاالله ، راهتون هموار بشه 🤍🌱

قربونت برم عزیزم حقداری مادرت بایدمراعات شماروکنه باخالت حتمن حرف بزن انشالله ی رشته ودانشگاه خوب وا ...

انشاالله ، شما رو میبینم امیدوار میشم که آدمای خوبم هستن تو این دنیا 🥺🧡

انشاالله ، شما رو میبینم امیدوار میشم که آدمای خوبم هستن تو این دنیا 🥺🧡

عزیزدلم خوبی از خودته من سنموکم نیس نزدیک سی سالمه توجای خواهرکوچیکمی مطمعنم اینده خوبی داره خیلی دیدم ادمایی ک تواین سختیا خیلی پربار وموفق بارمیان قطعن تویکیشونی