2777
2789
عنوان

بچه ها من واقعا حالم بده !

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 35 پست
بابام ؟ زنگ تماسامو نمیده :) کاش میرفتم پیش خدا، که پیشش اینقدریه میکردم و داد میزدم که حلقم بگیره& ...

خیلی برات ناراحت شدم 

از ته دلم میخوام خدا از یه جایی یه جوری گره گشات باشه که خودتم تعجب کنی 

فقط بدون این زمانی که صرف فکر و .... میکنی خرج درست بکن 

درس بخون دانشگاه دور بزن بری چندسال راحت باشی و بعدم بری سرکار خوب

انشالله خدا یه زندگی خوب یه بخت خوب نصیبت بکنه به تلافی همه ی این رنج ها

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

اگه درد و دل بهت کمک میکنه میتونی بهم در خواست دوستی بدی

من بهت گوش میدم:) !

میشه به نیت من دعا کنید؟ مرسی عزیزای دلم حتی یه صلوات14سالم نیست_فقط یه عدد همینجوریه کاربریم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من خیلی خوب درکت میکنم

شرایط منم تقریبا مثل توعه

سال دیگه کنکور دارم بابابام زندگی میکنم 

(مامانم فوت کرده)بابامم هرروز بایه نفر برای ازدواجش قرارمیزاره تابه تفاهم برسند اگه خوشش نیومد میره دنبال یکی دیگه

یه مدت حالم خیلی بدمیشد وقتی میدیدم

بابام باغریبه ها قرارمیزاشت مثلا روزی با دونفر  ولی چن وقته خودمو زدم به بیخیالی ینی سعی میکنم به کاراش زوم نکنم فقط به هدف خودم فکر میکنم به مستقل شدنم صبح تاشب سرموبادرس گرم میکنم 

بعضی اوقات روی برگه ودفتر بانوشتن حالم ،دردام بانمازخوندنم  

حس خوبی میگیرم توهم سعی کن باکسی دردل نکنی شاید یه روزی خدایی نکرده از صحبتات سواستفاده کنه و... اما اگه به خالت اطمینان کافی داری باهاش درددل کن چون واقعا بعضی اوقات ادم نیازداره ک یکی حرفاشوگوش بده

به نظرم توهمینقدرکه تواین شرایط سخت به فکر آیندتی مطمئنا دخترقوی هستی وازپس همه چیز برمیای🙂❤

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
عزیزدلم خوبی از خودته من سنموکم نیس نزدیک سی سالمه توجای خواهرکوچیکمی مطمعنم اینده خوبی داره خیلی دی ...

عزیزی🥲🤍 انشاالله 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

عزیزم من خیلی خوب درکت میکنم شرایط منم تقریبا مثل توعه سال دیگه کنکور دارم بابابام زندگی میکنم&nbs ...

🥺🤍🤍🤍🤍🤍

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

@niniyar_1