2777
2789
عنوان

بچه ها من واقعا حالم بده !

611 بازدید | 35 پست

میخوام جدی باشم .

حالم بده ، بد تر از دیروز ، پری روز و ....

در حدی ک میخوام زندگیمو بالا بیارم.. 

میدونم نمیدونین چه اتفاقی افتاده ...

دوستان من با مادرم زندگی میکنم ، مادرم بهاتهام این که روابط نامشروع داره از پدرم جدا شد ، پدرم زن گرفت ، زنش منو نخواست و طی اتفاقاتی حالا من پیش مادرمم ، سنماز مستقل شدن کمه ، سال بعد کنکور دارم ، سخت میخونم تا رها بشم ، ولی خب ، 

مامانم هر شب که باهاشون تماش میگیره و حرف میزنه 

یا وقتایی که میره بیرون 

یا چتاشون 

همه و همه سوهانی شدن روی روح من و هی نمیخوام فک کنم ولی نمیشه ب خدا نمیشه 

شما میدونم بعضیا حالا میان میگن که مامامت جدا شده پس زندکی خودشه ، ولی سختی های من چی ؟

عوامل روانی که بهم وارد میشه چی ؟

دوست دارم با یکی درد و دل کنم.

فقط جهت اینکه بریزم از خودم بیرون گریه کنم 

به نظرتون با خاله ام درد و دل کنم خوبه؟

خاله ام مهربونه و اهل مداراست و خدا پیغمبر می‌شناسه.

میدونم شاید خوب نیست ولی دارم هلاک میشم تو این سن مریضی قلب و غیره هم گرفتارشم !

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها

من اومدم درد و دل کنم ، ولی همین اهای تو خیلی به دلم نشست

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اره با خاله ت صحبت کن تو نیاز داری به کسی تکیه کنی

حرف دلمو زدی ، نه بابایی ، نه مامانی ، من موندم و یه کوه غم و غصه که توش غوطه ورم 

عزیزم حق داری..

خدابهت صبرو ارامش بده.

اونایی هم ک میان همچی اظهار نظری میکنن..غلط کردن 

کی گفته زندگی خودشه

هرکس زندگییش بسته ب چن نفری هس ک وابسته هستن بهش..مادرت مسئولته..حق داری گردنش..

واقعا نمیدونم چ کمکی میتونم بهت بکنم

بنظرت باهاش حرف بزنی درست نمیشه؟

یا بری پیش مشاور

بهترین کارو میکنی...منطقی باش..اونطور ک عقلت حکم میده حرکت کن ب بقیه هم توجه نکن 

چیکار کنم ؟ قید درد و دلو بزنم؟

حرف دلمو زدی ، نه بابایی ، نه مامانی ، من موندم و یه کوه غم و غصه که توش غوطه ورم 

اینطوری خیلی اذیت میشی . اونم بخاطر چیزی که تو اصلا درش دخیل نبودی

یوقتایی نیازه از کسی کمک بگیری،به کسی تکیه کنی. قوی بودن همیشه تو تنها بودن نیستش

🥂

از کجا فهمیدی رابطه دارن؟ بشین با مامانت صحبت کن..ی بار از شوهرش شکست خورده ی بچه زیر بغلش گرفته بازم ادب نشده؟ چطور میتونه ب مرد اعتماد کنه؟ چطور اون مرد حاضر شده قبول کنه