2777
2789

نمیدونم چیکار کنم 

بعد اینکه کات کردیم 

خطمو عوض کردم 

همه اکانت هایی که داشتمو پاک کردم 

اکانت های جدید زدم 

با اینکه اکانت هام جدید بود بازم بلاکش کردم 

اما هی چند ماه یکبار نمیدونم از کجا آیدی هامو میاره 

بهم پیام میده

اونم تو اینستا 

بنظرتون چیکار کنم؟

میترسم زندگیمو خراب کنه

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

اینم بگم ۲ سال قبل از ازدواجم باهاش کات کردم 

۸ ماهم هست عقد کردم 

تو ۲ سال و ۸ ماه هنوز بیخیال نشده

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دوست پسرت کریس آنجله !!!!چطور به خط و آیدی و آکانت بلاک شده میتونه پیام بدع

یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
اکانت های جدیدتو با اسم خودت نمیزدی

چرا را اسم خودمه ولی انقدر ماهر نبود که این چیزا رو پیدا کنه

اکثرا پسرا بعدکات دیکه برنمیگردن ویادشون میره مال شما عجیبه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اینستاتو پاک کن به همین راحتی

نمیتونم 

اینم بگم ۲ سال قبل از ازدواجم باهاش کات کردم  ۸ ماهم هست عقد کردم  تو ۲ سال و ۸ ماه ه ...

فقد یه آدم پست و بی ناموسه ک اینکارو میکنه.خدالعنت کنه اینارو

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...
ببخشید دوست پسرت کریس آنجله !!!!چطور به خط و آیدی و آکانت بلاک شده میتونه پیام بدع

با خط های جدید پیام میده