2777
2789
عنوان

چجوری زنگ بزنم صد و هیجده

56 بازدید | 9 پست

شماره ۱۱۸ رو میگیرم جواب نمیده 

پیش شماره شهرمون میزنم اولش قطع میشه 

چیکار کنم ؟؟

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

فک کنم کلا جمع شده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم کلا جمع شده

واقعا چیکار کنم شماره میخواستم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

نه جمع نشده با همراه اول میگیره.ولی میتونی هم کد رو بگیری و 33333333

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

چرا مگه میشه من خودم چند روز پیش 118 گرفتم میشه همین عادی شماره 118

از من هی قطع میشه 

یعنی مشکل از گوشیمه ؟

نه جمع نشده با همراه اول میگیره.ولی میتونی هم کد رو بگیری و 33333333

مرسی عزیزم من با ایرانسل میگرفتم هی

آره اول بسم الله الرحمن الرحیم کنبعد 118 از. شماره ثابت بگیر یا همراه اول

🤣 مرسی ازت 

من با ایرانسل میگرفتم