2777
2789

(خودم نیستم متلق به خواهر و صمیمی ترین دوستمه)

اگر دختر باشی دانشجو پزشکی از دانشگاه تهران

بلند قد و خوش استایل بی نهایت خوشگل باشی

بعد یک خواستگار داشته باشی 

که با فروش یک قطعه زمین متعلق به پدربزرگشان به دولت ۵۰ میلیارد به دست آورده بعد با همون پول ارثیه

طرف تو شهر خودمانی ک خونه دوطبقه نوساز بزرگ داره .

یک خونه بزرگ تازه ساخت لاکچری شیک

دیگه تو بهترین محل شهر داشته باشه.

یک واحد آپارتمان نوساز ۱۱۰ متری تو محله نیلوفر تهران داشته باشه.

یک خودرو دنا پلاس صفر کیلومتر داشته باشه.

یک کامیون آمیکو که پنج و نیم میلیارد پولشه داشته باشه

یک رستوران سنتی با کلاس با یک بوتیک و یک گوشی فروشی داشته باشه .

نزدیک ۳ ۴ میلیارد هم سرمایه گذاری احتمالا طلا و ارز دیجیتال واسه روز مبادا داشته باشه ..

یکی دو قطعه زمین داشته باشه

پسر همسن دختره است همسایه دیوار به دیوار همدیگه ان

از لحاظ ظاهری هم خوبه قد و هیکل و ظاهرش خوبه

خانواده اشم همگی حتی عمو و دایی ایناش

آدمای ساکت و آبرو دار محترمی هستن 

مدرک تحصیلی دیپلم یا فوق دیپلم داره 

پسرم خودش آدم منطقی و روشنفکری باشه یعنی دنبال محدود کردن زن یا خانه نشین کردن و اینا نیست اتفاقا برعکسه ولی سابقه چندتایی دعوا داشته یکمم میگن زود عصبی میشه

جواب مثبت می‌دید؟

اونکه مثبت نده دیگه حتما یه مشکلی داره😐

برات مینویسم که فراموش نکنم تو بامن چه کردی عاشقش شدم عاشق اون چشمای یشمیش که با کتش ست بود اون ریش جوگندمی مرتبش وقتی اونم لبخندشو زد فهمیدم اونم خاطرمو میخوادمن جنوب اون شمال،تو کوه آرامشم بودی چرا کنارت الان اینقدر میترسم؟چی شد چشم یشمی من😔🌱                                               دلتنگتم مامان،تو این مسیر فقط به من و تو داره ظلم میشه مامان دیدی همه میگفتن این دخترت مثل تو آروم و مظلومه بختمون هم مثل هم شد)(۲۶ اردیبهشت بعد از ۱۰ماه صداتو شنیدم بار دوم هم همینجا میام ثبتش میکنم                            اینای که تاپیک ترسناک میزنید تا حالا ترس رو تو روز عادی تجربه کردی؟تاحالا تو روز عادی جوری لرزیدی که انگار برف باریده و تو کاپشن نپوشیدی؟دنباله راه فرار بودی ولی در باز بود و نرفتی؟پس هنوز نمیتونی قضاوتم کنی                                      چرا از تاپیکی که خوشت نمیاد اصرار داری باشی؟گزارش میزنی قضاوت میکنی توهین میکنی بحث میکنی نفرین میکنی؟خب چرا نمیری؟اگه بنظرت مسخرس این شکلک بفرست 😁و برو!!!اگه فکر میکنی دروغه اونو بصورت یک داستان کوتاه یا یک رمان بلند بخون ولی خودت و روحت رو خسته نکن(تیکربارداری که خاتمه یافت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو تحصیلات حساسم نه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بله اون زودجوشیش هم با  سیاست و رفتار درست و اصلاح مزاج و تغذیه درست میشه 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره خوبه دیگه. اون مدرکشم با پول حل میشه.‌کلا هر مشکلی و نقصی با پول درست میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ارع

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)