2777
2789

نکته های کلیدی برای پف کیک قابلمه ای :

. حتما تخم مرغ ها به دمای بیرون یخچال برسن

. زرده و سفیده رو جدا جدا بزنید 

. سفیده رو انقدر بزنید پف کنه و سفت بشه 

. سفیده رو بعد زدن بزارید فریزر تا بقیه کارارو میکنید

. زرده رو موقع زدن با مواد انقدر بزنید کرمی رنگ بشه 

. حتما حتما جز روغن مایع از روغن جامد یا کره استفاده نکنید 

. وقتی کیک رو داخل قابلمه ریختین قابلمه رو به زمین بکوبید تا حباب ها دربیان

. حتما در قابلمه دم کنی بزارید😁🎈

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

متشکرم عزیزم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرده و سفیده رو حتما جدا جدا بزنید سفیده رو انقدری بزنید تا کاملا پف کنه و نریزه از ظرف بعد هنگامی که دارید سفیده رو میزنید دو قاشق شکر بهش اضافی کنید بعد سفیده رو بزارید فریزر بقیه کاراتونو کنید موقع زدن زرده 2 لیوان شکر مورد نیاز رو بایک قاشق چایخوری وانیل بهش اضافی کنید بعد نصف لیوان آب بعد نصف لیوان روغن انقدر میزنیم تا کرمی بشه بعد سفیده رو درمی‌آوریم از فریزر قاطی زرده میکنیم بعد2 لیوان  آرد و  دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو که الک کردیم یواش یواش قاطی زرده و سفیده میکنیم همین 😁

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

من تو توستر میزارم هر دفه همون روش قبلیو انجام میدم ولی نمیدونم چه مرگشه یه بار خوب درمیاد قشنگ پف میکن یه بار اصلا پف نداره و روش تیکه تیکه میشه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

کاملا درسته...من همیشه از این روش کیک درست میکنم...پفش عالیییییه

برا دونات و خمیر جادویی هم وقتی مایه خمیر رو میزنید باید جای نسبتا گرمی باسه تا خوب ور بیاد و پف کنه..زمانش مهم نیس..ور اومدنش مهمه

زندگیتون پر از عشق

شاید باورت نشه ک همه اینا حرفه خداکنه رسپی خوبی داشته باشی 

من خودم کیک خونگی میپزم تخم مرغ مستقیم از یخچال در میارم 

فکر کردی قنادی میزاره به دمای محیط برسه ؟ تند تند کارشو میکنه 

میشه دستور پخت این کیک بگین ممنون

زرده و سفیده رو حتما جدا جدا بزنید سفیده رو انقدری بزنید تا کاملا پف کنه و نریزه از ظرف بعد هنگامی که دارید سفیده رو میزنید دو قاشق شکر بهش اضافی کنید بعد سفیده رو بزارید فریزر بقیه کاراتونو کنید موقع زدن زرده شکر مورد نیاز رو با وانیل بهش اضافی کنید بعد نصف لیوان آب بعد نصف لیوان روغن انقدر میزنیم تا کرمی بشه بعد سفیده رو درمی‌آوریم از فریزر قاطی زرده میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر رو که الک کردیم یواش یواش قاطی زرده و سفیده میکنیم همین 😁

من پاتریکم پاتریک تپلو!