2777
2789
عنوان

یکی از روش ها برای پف کردن کیک قابلمه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 29 پست
برای اینکه مثل این دو رنگ بشه چه کنم؟

آخرش نصف موادتو که هم زدی از قبل بریز داخل یه ظرف دیگه و بهش پودر کاکائو بزن بعد هی قاشق قاشق از مواد ها بریز داخل قابلمه

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی دقیق چکار میکنی 

ماست یا شیر رو که میریزم تو ظرف...روغن مایه وشکر و پودر هل وتخم مرغ رو اضافه میکنم و آب ولرم...بعد خمیر مایه..با همزن جوری هم میزنم که یکدست شه....بعد آرد اضافه میکنم...تا وقتی خمیر مناسبی بشه..درش سلفون میکشم که بتونم ببینمش..میذارمش نزدیک بخاری..یکساعت بعد ک نگاش میکنم کاملا پف کرده..بعد ورز میدم و قالب میزنم سرخش میکنم

۱تخم مرغ...۱پیمانه ماست یا شیر..نیم پیمانه شکر..۱ق غذا خوری پودرخمیرمایه..یه کم پودر هل.. یه پیمانه آب ولرم...یک سوم پیمانه روغن مایه

زندگیتون پر از عشق
ماست یا شیر رو که میریزم تو ظرف...روغن مایه وشکر و پودر هل وتخم مرغ رو اضافه میکنم و آب ولرم...بعد خ ...

یه بار با روش که من درست میکنم بکن خیلی خوبه شیر هم نزن آبجوش بزن 

زرده و سفیده رو حتما جدا جدا بزنید سفیده رو انقدری بزنید تا کاملا پف کنه و نریزه از ظرف بعد هنگامی که دارید سفیده رو میزنید دو قاشق شکر بهش اضافی کنید بعد سفیده رو بزارید فریزر بقیه کاراتونو کنید موقع زدن زرده شکر مورد نیاز رو با وانیل بهش اضافی کنید بعد نصف لیوان آب بعد نصف لیوان روغن انقدر میزنیم تا کرمی بشه بعد سفیده رو درمی‌آوریم از فریزر قاطی زرده میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر رو که الک کردیم یواش یواش قاطی زرده و سفیده میکنیم همین 😁

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

میشه بگی دقیق چکار میکنی 

من از رو گوگل طرز تهیه ی کیک شکلاتی رو سرچ میکنم طبق اون پیش میرم🙈

آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک میکنم میزارم کنار بعد تو یه ظرف تخم مرغ هارو میشکنم شکرم میریزم روش با وانیل این ۳ مواد رو با همزن برقی به حدی هم میزنم که رنگش کرم رنگ بشه یه حالت کشدار بشه بعد نصف لیوان روغن میریزم دوباره یه چند ثانیه هم میزنم بعد شیر میریزم اون در حد قاطی شدن هم میزنم بعد در آخر مواد خشک رو که الک کرده بودم آروم آروم قاطی میکنم با لیسک هم میزنم در آخر میریزم تو ظرفم ظرف رو یکی دوبار میزنم زمین تا هواش خارج بشه بعد میزارم تو توستر با دمای ۱۸۰ درجه

فقط بعضی وقتا روغن مایع ندارم به جاش روغن جامد آب میکنم میریزم نمیدونم این میتونه دلیل باش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
کیکای من اصلا پف نمیکنن الان با روش شما درست میکنم ببینم چی میشه؟

مطمعن باش عالی درمیاد من خودم همه روش هارو امتحان کردم همش داغون میشد یا پف میکرد و آخر پفش میخوابید اما مدتی با این روش خیلی راضیم 

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

من از رو گوگل طرز تهیه ی کیک شکلاتی رو سرچ میکنم طبق اون پیش میرم🙈 آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر ...

روغن جامد میگن باعث میشه پف نکنه درست چون چسبنده میشه روش منم اینجوری جز اینکه بجای شیر آب میزنم و زرده و سفیده رو جدا میزنم ایندفعه جدا بزن ببین چه فرقی میکنه چون سفیده وقتی پف میکنه به کیک هم پف میده

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

روغن جامد میگن باعث میشه پف نکنه درست چون چسبنده میشه روش منم اینجوری جز اینکه بجای شیر آب میزنم و ز ...

من زرده وسفید رو باهم میزنم تو گوگل ننوشته جدا بشه منم جدا نمیکنم آخه مشکل من اینه همه ی اینورا به کار میبرم هر سری با همین دستور انجام میدم ولی یه بار خوب درمیاد یه بار نه نمیدونم چرا.

حالا این سری جدا کنم ببینم چجور میشه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل