من ک از بچگی همه بهم میگفتن ک خیلی زیاد حرف میزنی یا شیطون بی ادب ن ها از این بجه های خوش سر زبون بودم مثلا حالا هر چیزی ولی الا ک خودم ب یه جایی رسیدم واقعا میبینم ک پیش فعالی دارم و نمیدونم چیکار باید بکنم مشاور برم روانپزشک برم چیکار کنم ولی میدونم ک از دست خودم خسته شدم احساس میکنم اینجوری زندگیمم میپاشه
باید بری پیش یه متخصص اگه مشکوکی تا ببینی تشخیص اون چیه البته یه متخصص درست و حسابی حالا یا روانپزشک یا روانشناس
و پیشنهادم اینه تا حد امکان با روشهایی جز دارو پیش برو ولی خب اگه نشد چارهای نیست
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ADHD یا بیش فعالی بزرگسالان. چه علائم بارزی ازش داری
خیلی حرف میزنم تحمل صحبت کردن دیگرانو ندارم هی وسط حرفشون میپرم و میخوام زودتر تمومش کنن بیس اندازه شادم تو رابطم اصلا دقت نمیکنم خیلی چیزارو فراموش میکنم تند حرف میزنم اصلا تو دانشگاه نمیتونم یه جا بتد بشم همش باید یا پا یادستمو تکون بدم میخوام فقط بلند شم وایسم یه مهمونی ای ک بریم دوس دارم همه توجهشون رو من باشه ناخواسته حتی
بیشفعالی صرفا با سر و زبون داشتن مشخص نمیشه باید بری پیش یه متخصص اگه مشکوکی تا ببینی تشخیص اون چی ...
ن فقط حرف زدن نیس تو همون حرف زده ام ب شدت پرش ذهنی دارم اصلا سر جام نمیتونم وایسم تمرکز کافی ندارم یه چیزی اتفاق نیوفتاده ولی مدام استرس دارم و نگرانشم
ن فقط حرف زدن نیس تو همون حرف زده ام ب شدت پرش ذهنی دارم اصلا سر جام نمیتونم وایسم تمرکز کافی ندارم ...
بههرحال بازم باید بری ببینی نظر یه متخصص درست و حسابی چیه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
واقعا نمیدونم چیکار بکنم پیش روانشناس برم روانپزش برم اصلا تاثیری داره نداره اصلا موندم تو یه برزخ
هردوشون میتونن تشخیص بدن
روانشناس نمیتونه دارو تجویز کنه ولی روانپزشک میتونه
تاثیر هم دارو که قطعا داره ولی ممکنه عوارض هم داشته باشه
نمیدونم واقعا پیش کی باید برم چی باید بگم هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
گفتم بالاتر