2777
2789
عنوان

وحشی خونه ای به نام پارسی پوشان😏

| مشاهده متن کامل بحث + 3076 بازدید | 70 پست
چشمتون روز بدنبینه مادره هم زنگ زد به من .من هنوز تو راه خونه بودم تو خیابون .هررررچی لیاقت خودش و خ ...

اصلا از داد و قالش نترس اینجوری دادو بیداد کرده که نری شکایت پیگیر باش اون باید بترسه نه شما

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه مهربونم.زنده باشی و سلامت.اتفاقا جاریم داره یه اموزشگاه میره عاااالی بهم معرفیش کرد امروز رف ...

موفق باشی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
برو فنی حرفه ای بگو می‌خوام ببینم مدرکش چیه احتمالا مامانه مدرک داره نه دختره چون بدون مدرک مجوز زدن ...

مامانه مدرک داره دختره  رو رفتم فنی حرفه ای توی پرتابل اورد یه مدرکی اما براش صادر نشده یعنی در اصل نداره الان مدرکی.

چقدر هزینه گرفت؟ 

من تو آکادمی مونس نوروزی ثبت نام کردم، دوره اموزش لباس زمستونی، ۲۸۰ تومن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نمیدونم روش صحیح آموزش چیه اما مربی ما اول دامن روآموزش داد بعد پیرهن واینکه ماهم چندتا کاربدون آستی ...

ببین اینکه هر کسی یه روش و اصولی برای اموزش داره درست و قابل قبوله اما اینکه همش ایراد دار بود رو کجای دلم بذارم.یقه خشتی رو جلو باز بهمون یاد داد.فکر کن....

مامانه مدرک داره دختره  رو رفتم فنی حرفه ای توی پرتابل اورد یه مدرکی اما براش صادر نشده یعنی در ...

خوب تو پرتابل وقتی هست یعنی داره اما پول واریز نکرده براش چاپ کنن بفرستن 

اما شما باید از نحوه تدریس و پولخواهی اضافیشو و ... شکایت کنید و بی ادبیشون 

حق داری چرا باید کوتاه بیای..... چقدرم پرررو و حق به جانب هستن

خییلی به من میگفت برو اموزشگاه درحد خودت پیدا کن تو لیاقت اموزشگاه برند رو نداری.

گفتن اموزشگاه برند با یه دونه چرخ ۱۰۰ سال پیش و سه تامیز نهارخوری شکسته و یه لامپ اداره نمیشه ببند دهنتو.

خییلی بهم فشار اومده بود بخدا محیطش همینهارو داشت

مامانه مدرک داره دختره  رو رفتم فنی حرفه ای توی پرتابل اورد یه مدرکی اما براش صادر نشده یعنی در ...

هر آموزشگاهی با هنر و آموزش خوبش پیشرفت می‌کنه متوجه نمیشم چرا نه برخورد مناسبی دارن نه آموزش عالی برای خود اموزشگاهشون بد میشه زمان امتحان مربی‌ها افتخار میکنن که هنرجوهای من نمره خوب گرفتن باهوشن و فلان ...این ها برعکس هستن😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
🙄🙄🙄🙄  شماها چقدر ساده بودین این مدت!!!  بقیه هیچی نمیگفتن؟؟

هیییچ کس بخدا فقط من دهنم باز میشد اونم که اخرش اومدم بیرون.

یکی میومد مثلا صحبت کنه برای کلاس طرف رو میبرد تو اتاق در رو میبست ۴۰ دقیقه وقت مارو میگرفت اخر میومد میگفت بچه ها ببخشید.یه بار گفتم اره دیگه ببخشییییید.۴۰ دقیقه مرررر.بهش برخورده بود.

به همه پیام بده باهم برید فنی حرفه ای شکایت کنید 

هیییچ کس نمیاد .لعنتی ها با اینکه خودشون هم ناراضی هستن الان که من اومدم بیرون پشت من حرف میزنن که اره با شکایتهاش وقت کلاس رو میگرفت