2777
2789
عنوان

وحشی خونه ای به نام پارسی پوشان😏

3074 بازدید | 70 پست

تورو خدا اگر قصد خیاط شدن و دنبال خیاطی رفتن رو دارین،حتی برین پیش خیاطهای خونگی اموزش ببینین اما تو اموزشگاه پارسی پوشان توی خیابون هاشمی پاتون رو نذارین....

چرا عزیزم چی شده

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

این اموزشگاه خیر سرش مدرک از فنی حرفه ای میده.

یه مادر و دخترن که دارن کار میکنن اونجا.

مادره اول باهات قرار میذاره میری اونجا هزااااار جوووور زبون میریزه و قربون صدقت میره که تورو جذب کنه .

بعد استادت میشه دخترش.

دختره رو هم تا روز کلاس نمیبینی.

بعد که پول رو واریز کردی با یه دختر متولد ۷۳ _۷۴ روبرو میشی به عنوان استاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم چی شده

نااااابودم کردن تو سه ماه.

رفتم هنر یادبگیرم بدتر زدم کردن.

هییییچی هییییچی بلد نیست این خانم.

من رفتم متد مولر رو یادبگیرم.

از اول گفتن کلاسهای ما یک روز درمیون و ۲تا ۳ ساعتست.

با این امید که تایم خوبی برامون میذارن ثبت نام کردم و شروع کردم.

تازه شروع ماجرا بود.زمزمه میکردن که اگر طی ۶ ماه تموم نکنید دوره رو بهتون اضافه شهریه میخوره.

ما تلاشمون رو میکردیم که عقب نیوفتیم اما مربی وقتی مربی نبود و تسلط روی کلاسداری نداشت بهمون نمیرسید.

شاید شاااید ده دقیقه به ما وقت میداد همش به حرف و خنده و چرت و پرت یاد دادن میگذشت.از این شاخه به اون شاخه.

اول به من یه مدل دامن اومد یاد بده.بعد وسطش گفت ولش کن بیا از بالاتنه شروع کنیم.

بالاتنه یاد میداد بدون استین.میگفت استین براتون زوده.

ما دوتا لباس دوختیم هنوزم بعد از سه ماه استین نداره.

همش ایراد داشت.با اینکه الگو میکشیدیم یا کارور بزرگ میشد یا استین تنگ میشد کلا لباسها اندازه در نمیومد.تا اعتراض میکردی هم میگفت اوایلشه صبر کن.

مام صبر کردیم یه ماه دوماه سه ماه دیدم نه خیییر خبری از اموزش درست و حسابی نیست.

مگه اول قرار داد نداشتین که چه چیزایی و چه ساعتی براتون بزاره 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

چندبار بهشون تذکر دادم گفتم خب این چه مدله چرا باید متد مولر بازم پرو و ایرادگیری تو تن داشته باشه؟

میگفت همینه.میگفتم من متوجه نمیشم استین چطوری باید جا بیوفته رو تنه .میگفت من دوبار توضیح دادم.

گفتم خب توضیح رو گرفتم الانم برات از حفظ میگم اما یه دونه استین جلوم بدوز ببینم قلقش چطوریه؟میگفت من همچین وظیفه ای ندارم.

شاید شاااید ده دقیقه به ما وقت میداد همش به حرف و خنده و چرت و پرت یاد دادن میگذشت.از این شاخه به او ...

وا مگه میشه من دورع خیاطی رفتم اول الگو سازی بعد دامن ساده بعد مدل دار همین طور الی اخر خیلی سهل انگاری کردن برو فنی حرفه ای شکایت کن

مگه اول قرار داد نداشتین که چه چیزایی و چه ساعتی براتون بزاره 

والله قرار دادش فقط تهدید بود که اگر نیای پول پس نمیدیم و این چرندیات.

هیبار گفتم طرح درس بهم بدین بدونم چیا باید به من اموزش داده بشه.

میگفت ما طرح درس نمیدیم.اخه مختص اموزشگاه خودمونه بقیه از ما کپی میکنن.

تا این حد خوشیفته و خود باور.

وا مگه میشه من دورع خیاطی رفتم اول الگو سازی بعد دامن ساده بعد مدل دار همین طور الی اخر خیلی سهل انگ ...

بخدا نابود شدم هنوز همه رو تعریف نکردم وگرنه برام اشک میریزین.

اخه الان اومدم بیرون دیگه چطوری شکایت کنم؟

بخدا نابود شدم هنوز همه رو تعریف نکردم وگرنه برام اشک میریزین. اخه الان اومدم بیرون دیگه چطوری شکای ...

خدا لعنتشون کنه من باشم ده دفعه میرم جلو اموزشگاه ابروشو جلو کاراموزا میبرم 

خلاصه گیر دادم به مدرک این خانم گفتم مدرک شما کجاست؟گفت کارتی شده و دیگه به دیوار نزدیم و این حرفها.

تا چند روز پیش دیدم لباسهام افتضاح از اب دراومد دیگه کفری شدم جلو همه بهش توپیدم.گفتم این چه وضعیه؟چرا باید اینطوری بشه و این حرفها که خانم رفت همه رو گذاشت کف دست مادرش که مدیر اونجا بود.

خدا لعنتشون کنه من باشم ده دفعه میرم جلو اموزشگاه ابروشو جلو کاراموزا میبرم 

بخدا از ابروی خودم میترسم.جوری این خانم ببخشین ببخشین هاره که هیچ جوره نمیشه باهاش دهن به دهن گذاشت