zahram9970 مدیر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 305 عنوان شوهرم به یه دختر دایرکت داده | مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 55 پست خانوما لطفا راهنماییم کنید.چند روز پیش دیدم ک دایرکت داده به یه دختر و ازش تعریف کرده ولی دختره جوابشو نداده بودخودش میگه ک استوریشو ریپلای کرده بوده و در مورد کاری ک دختره کرده از تعریف کرده ...ولی ب هر حال....خیلی دلم شکسته...شما بودین میبخشیدین؟ 1402/09/06 | 23:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha6969 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 4721 اینستاشو حذف کن یعنی ی گوه خوریایی میبینی تو اینستا بی جنبه تریناش ما ایرانیا هستیم
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22208 الهی ریشه اینستابخشکه الان میان میگن اینستا خوبه باید فرهنگ استفادشو داشته باشیم ،بابا خو ندارن اکثرا جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تماشاچی عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3017 آره بهش یه فرصت دیگه میدم ، به نظرم چیز خیلی خاصی نیست. من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
zahram9970 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 305 سریع نبخشش بزار بفهمه کارش اشتباه اگه ببخشی سریع میبینه برات مهم نیست زیاد دوباره ممکنه تکرار کنه&nb ... اون اصلا قبول نداره ک اشتباه کرده میگه نیت بدی نداشتم
mamanekoorosh عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3546 سریع نبخشش بزار بفهمه کارش اشتباه اگه ببخشی سریع میبینه برات مهم نیست زیاد دوباره ممکنه تکرار کنه&nb ... عزیزم پروفایلت چشای هانیه بلاگره درستهپیجشو تو روبیکا داری ؟داشتم پاک شده نیس دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
1382asena عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2212 چرا شوهر من نه اینستا داره نه تل داره یدونه روبیکا داره اونم به زور تو گوشیش نصب شده دوتا کانال اخبار داره گوشیش پاک پاک یه عکسم تو گالریش نداره بیچاره چقد مظلومه خودت گل ..... پیرهنت گل.....
zahram9970 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 305 دقیقا بگو چی گفته تا بهت بگیم دیگه اینطوری نمیشه که دختره مثل اینکه فیلم گداشته بوده با یکی از بچه های فامیلشون اینم نوشته بود وای خوشبحالشون فامیلای ما ک همه با ما وحشی بودن خوشبحال این بچه ها ک همچین فامیلایی دارن
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 اون اصلا قبول نداره ک اشتباه کرده میگه نیت بدی نداشتم شاید واقعا نیت بدی نداشته ولی اینو بهش بفهمون که تو دوست نداری با جنس مخالفی پیام بده ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 دختره مثل اینکه فیلم گداشته بوده با یکی از بچه های فامیلشون اینم نوشته بود وای خوشبحالشون فام ... این ک چیزی نبوده دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 13903 واقعا دلم میخواد اصلا دیگه نبینمش بار دومشه ازش دلیل دروغش رو بهای با چندتا دروغ دیک قانعت میکنه منکه کاری نتونستم بکنم پدربیشرفمم گفت خصلت مرد همینه باید تحمل کنی
zahram9970 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 305 اولین بارش بوده عزیزم؟ دومیشه دفعه اول تو تلگرام از این کانالای صیعه یابی به یکی پیام داده بود
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 عزیزم پروفایلت چشای هانیه بلاگره درسته پیجشو تو روبیکا داری ؟ داشتم پاک شده نیس اره گلم پیجش همون اسم اینستاش هست فقط یه فن اولش اضافه کن تو روبیکا ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
zahram9970 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 305 شاید واقعا نیت بدی نداشته ولی اینو بهش بفهمون که تو دوست نداری با جنس مخالفی پیام بده میدونه دوس ندارم ..حس بدی دارم کلا جدیدا متوجه شدم همکارای خانومشم ب اسم کوچیک صدا میکنه واقعا حالم یه جوریه
mehhhhhraaaabooooon عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 515 دومیشه دفعه اول تو تلگرام از این کانالای صیعه یابی به یکی پیام داده بود خواهش میکنم ازت برو زوج درمانی باهاش و مشکل حل کن سری تا بدتر نشده درکت میکنم کاملا :)
zahram9970 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 305 ازش دلیل دروغش رو بهای با چندتا دروغ دیک قانعت میکنه منکه کاری نتونستم بکنم پدربیشرفمم گفت خصلت مرد ... واقعا خدا عجب صبری ب ما زنا داده دست بزن ک داره الانم ک میبینم هول و هرزه