2777
2789

سلام 

من مهمون دارم حدود ده نفر و گفتن سوسیس بندری بپز.

من نمی دونم چقدر سوسیس بخرم و چجوری بپزم 

لطفا راهنمایی بفرمایید❤️

من ده تا سوسیس واسه پنج شیش نفر درس میکردم مث گشنه ها میریختیم روش میخوردیم تو مدرسه یادش بخیر 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک اخرمو گزارش میزنی

اوکیه

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

برای هر نفر یه سوسیس و نصفی در نظر بگیر

از این سوسیسا بگیر که وسطشون پنیری هست خوشمزه ترن

پیاز فراوان بزن و حتما خلالی کن بذار قشنگ طلایی بشه

بعد سوسیس ها رو اول کمی سرخ کن بعد قاطی پیازا کن و تفت بده ادویه هم فلفل خوشمزش میکنه و کمی پودر سیر و اویشن و با نون باگت سرو بشه خوشمزه تر میشه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤