2777
2789
عنوان

خانوما و آقایون لطفاً کمکم کنید

129 بازدید | 13 پست

سلام هموطنای عزیزم ، امیدوارم هیچ وقت مشکلی نداشته باشین که به چه کنم چه کنم بیفتید

کسی می‌دونه چجوری به بیت رهبری نامه بنویسم که مشکلم حل کنن ،با دوتا بچه سرپناه ندارم تو زیر زمین بدون امکانات آشپزخونه و حموم زندگی میکنم همسرم حقوقش فقط کفاف خورد و خوراک اونم بدزور میرسونه 

، کجا باید مشکلمو بفرستم .

اشتباه فک نکنید قصد کمک از شما ندارم که گزارش بزنید یا بدو بیراه بگین 

فقط خواهش میکنم بگین کجا نامه ام بفرستم که پاسخگو باشند

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروکمیته امداد

قبول نمیکنن میگن سرپرست داری از طرفی لگنم هم مشکل داره صد ملیون هزینه اش ندارم بخدا خسته تم

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
میز خدمت فرمانداری مراجعه کنید 

یعنی برم دفتر فرمانداری عزیزم 

یعنی برم دفتر فرمانداری عزیزم 

اره اونجا میز خدمت هست شاید بتونن کار برات جور کنند

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
کار پیدا کن   خودت باید کمک دست شوهرت بشی

تو روستام عزیزم کار خاصی نیست از طرفی کسی نیست بچه هام نگه داره دو تا بچه کوچیک دارم 

قبول نمیکنن میگن سرپرست داری از طرفی لگنم هم مشکل داره صد ملیون هزینه اش ندارم بخدا خسته تم

سرپرست خیلیادارن کمیته هم هستن شغل شوهرت چیه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه جایی هم نیست بهم وام بدن همش ضامن میخوان ضامن ندارم

سرپرست خیلیادارن کمیته هم هستن شغل شوهرت چیه؟

شوهرم کارگره عزیزم یه موقع کار هست یه موقع نیست ، صورتمو بین فامیل با سیلی سرخ نگه داشتم گرچه همه هم وضعمو میبینن نمی‌خوام کسی بهم سرکوفت بزنه برای همین می‌خوام نامه ای به بیت رهبری بنویسم یا ریاست جمهوری

شوهرم کارگره عزیزم یه موقع کار هست یه موقع نیست ، صورتمو بین فامیل با سیلی سرخ نگه داشتم گرچه همه هم ...

موفق باشی 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

موفق باشی 

ممنونم گلم ، زنده باشی