سلام بچه ها شما با چه کسی درد ودل می کنید .من سرکار میرم یوقتایی دلم میگیره از رفتار همکار یا کارفرما .دعوا دارم دلخورم وناراحتم .با مامانم صحبت می کنم ولی ی چندوقت بعدش زخم زبون میزنه. که اونجاهم اخلاق نداری حقته و.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از همه جا و همه کس بریدم هیچ کس پشتم نیست هیچ کس کنارم نیست جز خواهرم که دوقلوییم همه چیزرو به اون میگم تنها کسیه که بدون سرزنش به حرفام گوش میده و آرومم میکنه 🥲
الان خیلی ناراحتم .من سرکار که با کسی صحبت نمیکنم و دلخوریام پیش خودم جمع می کنم و خونه ام خب کسی ندارم .دوستم خب نمیشه درد ودلت بگی پس چیکار کنم .نشخوار ذهنیم زیاده
مواقع ناراحتیم ممکن با شوهرم حرف بزنم ولی بیشتر خودم ناراحتیام مینویسم تا از ذهنم برن اگه واقعا درگیری و مشکل بزرگ باشه خدای نکرده دیگه از خدا کمک میخوام
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱