2777
2789
عنوان

اگه تو دنیا هیچکس حمایتتون نکنه چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو خواهرم هم دوقلوییم🙂اگه بخوام از مشکلاتم بگم گوش میده و خیلی ناراحت میشه ترجیح میدم نگم بهش  ...

دقیقا عزیزم منم دلم نمیخاد زیاد غمم نشون بدم واسه همین خودم از درون خورد میشم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
منو خواهرم هم دوقلوییم🙂اگه بخوام از مشکلاتم بگم گوش میده و خیلی ناراحت میشه ترجیح میدم نگم بهش  ...

دقیقااا 

یعنی انقد بهم وابسته اییممم اتاقامون جداست ولی شبا میایم پیش هم می‌خوابیم خیلییی بهم وابسته ایم سر امتحان ترجیح میدم خودم چیزی ننویسم ولی همرو به اون بگم 🥲

با هیچکی درد دل نمیکنم

اونا تو شرایط من نیستن که بخوان درک کنن و احتمال اینکه بخوان نصیحت و قضاوت و..... کنن زیاده،پس تو دلم نگهش میدارم

خیلی وقتا مینویسمشون و بعد پاره میکنم،این خیلی خوبه

🖇❤️

من از همه جا و همه کس بریدم هیچ کس پشتم نیست هیچ کس کنارم نیست جز خواهرم که دوقلوییم همه چیزرو به او ...

من هم از دار دنیا فقط یک خواهر دارم که گوش میده ولی خوب همیشه بهم حق نمیده ولی من به همین هم قانعم

چند روز پیش ناراحت بودم گفتم به کسی نمی تونم بگم جز تو

گفتم به مامان که نمی تونم بگم

گفت آره خوب شد به اون نگفتی

و گرنه می گفت دست‌پخت نداری

خونه زندگیت خوب نیست

سلیقه نداری

اخلاق نداری

....

دیگه واقعا بریدم 

من به این نتیجه رسیدم ادم خودش فقط میتونه به خودش کمک کنه قوی باش عزیزم خدا رو هم داریم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

دقیقااا  یعنی انقد بهم وابسته اییممم اتاقامون جداست ولی شبا میایم پیش هم می‌خوابیم خیلییی بهم ...

عزیزم خدا حفظتون کنه برا هم😍😍😍

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

منم مثل خودتم

یه وقتایی میام نی نی سایت دلم پره

بقیشم اهنگ گوش میدم و خیالپردازی میکنم مثل مسکنه البته فقط جوقت حالمو خوب میکنه

بعدم سعی میکنم خودمو قوی کنم ، همه ادما مجبورن تنهایی زندگی کردنو یاد بگیرن چون همه در اصل تنهان یاد بگیر از پس خودت بربیای فقط همین