2777
2789
عنوان

سوسک اشپزخونه

131 بازدید | 29 پست

یک هفته ای هست اومدبم خونه ی جدید. قبل از چیدن وسایل سم کامن زدم و تو چاهها سم فاضلاب ریختیم. اما هنوز سوسک هست، اندازه بند انگشت یا کوچکتر هستن. توی حمام و دستشویی هم از این سوسکها یدونه دیدم. تو اشپزخونه ۶ ، ۷ تا تابحال دیدم. امروز یکی سر حال روی فرش پذیرایی رژه میرفت. یه حالت وسواس فلج شدم اصلا اشتهام کور شده، رغبت نمیکنم یه چایی دم کنم

ماهم داریم .اوایل خیلی سم و اینا زدیم فایده نداشت .شاخکاشون خیلی بلنده؟؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسک قرمز شاخک دار باشه ، رو چوب تخم گذاشته به سختی از بین میره

باید همه تخم هاش رو از بین ببرید وگرنه تمومی ندارن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خیلی حس بدیه واقعا ما هم اومدیم خونه جدید همین وضع بود سم زدن رو ادامه دادیم خیلی زود تموم شدن 

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
ماهم داریم .اوایل خیلی سم و اینا زدیم فایده نداشت .شاخکاشون خیلی بلنده؟؟؟

رو چوب تخم گذاشتن

ام دی اف ، کابینت ، کمد

تا تخم ها رو از بین نبرید از بین نمیرن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

نه خیلی. شما چکار کردین اخرش؟

هیچی .هنوزم هستن .ریشه کن نمیشن .بیشتر داخل کابینت زیرگاز هم هستن 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

رو چوب تخم گذاشتن ام دی اف ، کابینت ، کمد تا تخم ها رو از بین نبرید از بین نمیرن

اره گاهی تخماشونو میبینم .ولی نمیدونیم چیکار کنیم

شما چی استفاده کردین؟

مارکشو یادم نیست عزیزم ولی  پودریشو گوشه همه دیوارا ریخته بودیم 

یه مدلشم عینه شیشه پاک کن بود ولی تو ظرف مشکی اونو رو کابینتو گاز و اینا میزدیم هر سری هم که بیرون میرفتیم از همون همه جا اسپری میکردیم 

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

خونه قبل شما چند وقت خالی بوده؟

وای من دارم دیوونه میشم، خونه قبلیم مورچه هم نداشت. لعنت به مستاجری

خیلی حس بدیه .من  هیچ خوراکی جرات ندارم بدون در پوش بزارم روی کابیت 

تازه ه ظرفای شسته شده رو هم موقعه استفاده دوباره باید بشورم😰😰😰