نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 عنوان خانومابی اختیاری ادرارازچیه 181 بازدید | 21 پست سنم زیادنیس 27سالمه،اماچن وقته اینجوری شدم خودم میگم بخاطربلن کردن چیزسنگین بوده مادرم میگ نه بایدبری دکتر،امامیترسم مشکلی داشته باشم،چیزسنگینم ک گفتم چون پدرم کشاورزه،من ی 20روزی سرزمین پنبه کمکش کردم کیسه حدودا,10تا15کیلویی پنبه روزی دوسه بارمیبردم بیرون زمین بعدش اینجوری شدم خیلی نگرانم نمازنمیتونم بخونم حتی دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔 1402/09/06 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 شاید مال همینه واقعانمیدونم خیلی نگرانم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
منممادرمیشم عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 974 عضلان مثانه ت ضعیف شده و کلیه هات هم سرد شدهحتما برو دکتر جواب میگیری.طب سنتی خوب جواب میده البته یک طب سنتی کاردرست برو
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8410 اره میتونه از بلند کردن چیزهای سنگین باشه دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7897 من بعد زایمان اینجوری شدم دکتر نرفتم با ورزش کگل خوب شدم نمی دونم چجوری توضیح بدم تو نت واضح توضیح داده ببین انجام بده خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
00_niloofar عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2327 عزیزم عضلات کف لگنت ضعیف شده و توانایی نگه داشتن ادرار نداره هرروز ورزش کگل انجام بده
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 عضلان مثانه ت ضعیف شده و کلیه هات هم سرد شدهحتما برو دکتر جواب میگیری.طب سنتی خوب جواب میده البته ی ... ینی متخصص زنان برم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 گرمیجات بخور.دکتربرو.ازمثانه ضعیف هست مرسی دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 استرسی هستی؟ بی نهایت دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 اره میتونه از بلند کردن چیزهای سنگین باشه ب نظرخودممهمینه اما،مامانم میگ چرابقیه اینجوری نمیشن دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 من بعد زایمان اینجوری شدم دکتر نرفتم با ورزش کگل خوب شدم نمی دونم چجوری توضیح بدم تو نت واضح ... من بچه ندارم واینجوری شدم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
منممادرمیشم عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 974 ینی متخصص زنان برم اره برو دکتر یه سونو بدهحتما پیگیری کن درمان میشی عزیزم غصه نخور..طب سنتی هم خوبه