سلام بچه ها من داداش کوچیکم۱۵سالشه و خیلی بچه خوبیه و درس خوان هست امروز دیدم رفته تو اتاقم رفتم لباس وردارم نفهمید اومدم تو از پشت سرش دیدم داره فیلم های بد نگاه میکنه و به روش نیاوردم که من دیدم و چیزی نگفتم بهش به نظرتونوچرا این بچه اینجوری شده خیلی ناراحتم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسی خانومی که میان میگن نه گوشی رو بگیر و به مامانت بگو دعواش کنه و از این حرفا این خانوما اکثرا تو سن مني نبودن که دهه هشتادیم و این روز ها رو گذروندم وگرنه دوستانی رو دیدم تو همین تاپیک که نظرشون مشابه منه چون گذروندن این روز ها رو
همه پسرها توی این سن کنجکاون نمیشه کاریش کرد منم داداشم توی گوشیش داشت فهمیدیم زیاد به روش نیاوردم تا رومون به هم باز نشه چون ۳ سال ازم کوچیک بود بعدا خودش فهمید که توی گوشیش دیدیم خودش پاک کرد فقط نباید بزارین این چیزا عادی بشه خودش بعد که بزرگ تر شد دنبال این چیزا نمیره
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
خب کسی که خیلی واضح نمیدونه رابطه چی هست اگه بخواد ببینه ضربان قلبش میره بالا ،هیجانی میشه و دوست د ...
میگم که از سر کنجکاوی هست و بعد از یکم بزرگتر شدن و یه سری چیز ها رو فهمیدن از سرش میفته من از خیلیا پرسیدم راجب این موضوع با خیلیا صحبت کردم هم سن خودم و بزرگتر با توجه به اونا میگم... که مطمئنم تو این دوره ی پسر 15 ساله خیلی چیزا رو میدونه بدون این فیلما هم میتونه خودارضایی کنه و این که زودارضایی بعد از رابطه حل میشه
آره اما معتقدم دختر با پسر فرق داره گاهی دخترا خیلی خیلی عاقل تر پسرها هستند مثل یک تل ...
میدونم چی میگی ولی منم میگم که نظر خودم تنها نیست از خیلی هم سنای خودم پرسیدم و این که نظر نامزد خودمم حتی پرسیدم با هم خیلی راحتیم خیلی حرفا رو به هم میگیم حتی اینجور موضوع ها هم از هم پنهون نداریم و من هر چیزی رو ندونم از اون میپرسم راجب جنس مخالف به این دلیل دارم میگم
اگه گوش میدی از مني که از شخص مقابلمم راجب این سنش پرسیدم
بنظرم خودت با یه مشاور صحبت کن و ببین چی بگی بعد هم رو در رو باهاش صحبت نکن که از خودت بزنیش و خجالت بکشه از طریق پیام بهش خیلی واضح نه بگو که کارت اشتباه و باعث مشکلات برات میشه سعی کن خودت رو بهش معتاد نکنی همین
عزیزم تو واکنشت چی بود به این کار داداشت چجوری خوب شد؟
وقتی فهمیدم خیلی خونسرد چون کنجکاو میخواد ببینه این کارا چیه و فلان نباید جلوشو بگیری چون میره از دوستاش یا روابط دوست دختر این چیزا که دیگه نمیشه جلوشو گرفت رفتم گوشیشو از گرفتم گفتم میخوام باهش عکس بگیریم توی قسمت فیلماش گوشیشو بستم بهش دادم خودش فهمید که دیدم بعدا که گوشیشو گرفتم پاک کرده بود دیگم توی گوشیش چیزی ندیدم همین فقط خیلی بد رفتار نکنین مثل دعوا و سر صدا یا اینا چیه میبنی خجالت بکش چون معکوس جواب میده
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏