2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید داداشم فیلم های بد میبینه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 62 پست
درسش عالیه از همه بهتره داداسم حتی یک فحش هم نمیداد خیلی مو ادب هست خیلی ناراحتم دیدم همچین کاری میک ...

رفتارتون رو باهاش تغییر ندین تا از خونه فراری نشه.

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

این فیلما ربطی به خراب شدن نداره چون کنجکاوه میبینه منم دیدم الان چم شده دارم درس میخونم در شرف ازدو ...

وااآاااااای دمت گرم 

عاشقت شدم 

چقدرررررررررررر خوب که اعتراف کردی 

حالا کلک چند بار دیدی تاحالا😉

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😭😭به مامانم میگم گوشیش رو بگیره دیگه ندیم بهش

اونطوری یه جور دیگه نگا میکنه؛ این محدود کردنا اصلا راهکار خوبی نیس بدتر لج میکنه،، حالا خوددانید:)

کاربر جدید نیستم این صدمین کاربریمه:)) نی نی یار تدوخدا این دفعه رحم کن نترکون🙂😂 تتلیتی ام:)
اگه فیلم پو ر ن زیاد ببینه، نعوذ برای خودش ایجاد نمیشه، مغذ راهکاری پیش می‌بره که دوپامین زیادی ، دی ...

از نظر علمی این فیلم ها فقط از این دلیل مشکل داره که بعدش حس پشیمانی ایجاد میکنه

عزیز مواد مخدر که نیس دوپامین ترشح کنه و تا موارد نزنی راضی نشی 

کسی که ازدواج کنه از طریق طرف مقابل و خیلی موارد دیگ این حس لذت بهش دست میده لطفا اشتباه نظر ندید من خودم تو اون سن دیدم الانم نامزدیم و مشکلی ندارم نامزدمم همینطور 

😭😭😭😭عزیزم تو شوکم 

همه میبینن خیلی از آدمای اطرافت که درس خونن مثل داداشت فحشم نمیدن میبینن چون کنجکاون خودمم همینجوری بودم 

انقد غصه خوردن ندارن یه مدت دیگه خودش زده میشه این کارا چیه اخه 

همه میبینن خیلی از آدمای اطرافت که درس خونن مثل داداشت فحشم نمیدن میبینن چون کنجکاون خودمم همینجوری ...

خب کسی که خیلی واضح نمیدونه رابطه چی هست اگه بخواد ببینه ضربان قلبش می‌ره بالا ،هیجانی میشه و دوست داره بازهم ببینه ، بعد هم از این همه هیجان احتمال زود ارضایی خودارضایی هم داره

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
وااآاااااای دمت گرم  عاشقت شدم  چقدرررررررررررر خوب که اعتراف کردی  حالا کلک چند ب ...

فداتشم😂😁

منم هم سن داداش ایشون بودم هول و هوش نهم و دهم بعدش از سرم افتاد دیگ چندش بودن و کنجکاوم نبودم😂فقط دیدن این فیلما از سر کنجکاوی بزرگتر که بشی بفهمی یه سری چیزا رو از سرت میفته

خاستم بگم که بدونه انقد نگران نشه اقتضای سن داداششه مخصوصا تو پسرا که اگر برخورد کنی از یه جا دیگه میبینه از خانواده و خونه هم زده میشه الان داداشش حواسش به درسش هس قرار نی فحش هم یاد بگیره فقط از سر کنجکاوی دیده 

عزیزم پس چه راهی رو پیدا کنیم

به روش نیارین که میدونین میبینه،،، کاری ام لازم نیس کنین از سرش میفته کم کم

کاربر جدید نیستم این صدمین کاربریمه:)) نی نی یار تدوخدا این دفعه رحم کن نترکون🙂😂 تتلیتی ام:)